Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Φτάνει στο τέλος της η συνεργασία μας με τους ΑΝΕΛ - Ανασχηματισμός μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών

Παπαδημούλης: Φτάνει στο τέλος της η συνεργασία μας με τους ΑΝΕΛ - Ανασχηματισμός μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών
Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημούλη, ο ανασχηματισμός θα έχει πιο έντονο προοδευτικό αριστερό και κεντροαριστερό πρόσημο
Για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις προετοιμάζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, επιβεβαιώνοντας την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
«Όλα δείχνουν ότι βαίνει προς ολοκλήρωση η συνεργασία μας με τους ΑΝΕΛ αν και εμείς θα θέλαμε να πάμε μέχρι το τέλος της τετραετίας» δήλωσε σήμερα (2/1/2018) στο OPEN TV.
Ο ίδιος μάλιστα προέβλεψε ότι μετά την ψήφιση της Συμφωνίας θα γίνει ανασχηματισμός που θα έχει έντονο προοδευτικό αριστερό και κεντροαριστερό πρόσημο.
«Η πρόβλεψή μου είναι ότι θα έχουμε κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, μετά από μερικές ημέρες για τεχνικούς λόγους θα έρθει και η κύρωση της διαδικασίας ένταξης στο ΝΑΤΟ και θα πρέπει να αναμένουμε τον ανασχηματισμό που θα προκληθεί, καθώς κάποιοι από τους ΑΝ.ΕΛ. θα φύγουν, ενώ κάποιοι θα είναι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές» ο κ. Παπαδημούλης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, με το νέο υπουργικό σχήμα θα ολοκληρωθεί η θητεία της κυβέρνησης.
«Με αυτές τις αλλαγές θα πάμε με επιτυχία μέχρι το τέλος της τετραετίας αλλά και στις επόμενες εκλογές» τόνισε χαρακτηριστικά.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης