Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Στοά Εμπόρων: Είδα επαγγελματισμό, ποιότητα, σεβασμό στον καταναλωτή

Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Στοά Εμπόρων: Είδα επαγγελματισμό, ποιότητα, σεβασμό στον καταναλωτή
O πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφτηκε τη Στοά Εμπόρων
Επίσκεψη στη Στοά Εμπόρων, στο πλαίσιο του εορταστικού διημέρου “Ζήσε την Αθήνα στα Σημεία”, που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων, πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο twitter ανέβασε και σχετικές φωτογραφίες, ενώ σημείωσε ότι στη Στοά Εμπόρων είδε «επαγγελματισμό, ποιότητα, σεβασμό στον καταναλωτή, αλλά και κοινωνική ευαισθησία στην πράξη».
Ο κ. Μητσοτάκης πέρασε από όλα τα καταστήματα τα οποία και άρχισαν να λειτουργούν πρόσφατα στο πλαίσιο της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.Αλ.Ο) και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μία επιχείρηση που παράγει χειροποίητα αντικείμενα από τις σελίδες αδιάθετων τευχών του περιοδικού «Σχεδία» με τη μέθοδο της δημιουργικής ανακύκλωσης.
Μάλιστα, σε μια από τις ευχετήριες κάρτες για τις γιορτές των Χριστουγέννων που τυπώνουν μαθητές γυμνασίου της Αθήνας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διεξάγονται  αυτό το διήμερο στη στοά,  ο κ. Μητσοτάκης έγραψε «Υγεία, ευτυχία και χαρά για το 2019!».
Ο ίδιος είχε συνομιλίες με τους απασχολούμενους στις κοινωνικές επιχειρήσεις, από τις οποίες δεν έλειψαν οι αναφορές σε πολιτικές προτιμήσεις,  με πολλούς από τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές να δηλώνουν ότι θα τον ψηφίσουν.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης