Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίσκεψη του προεδρείου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Επίσκεψη του προεδρείου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν ζητήματα που απασχολούν τους δικηγόρους της χώρας και της Θεσσαλονίκης ειδικότερα
Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Προεδρείο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο, Στ. Κουτσοχήνα, τον Α Αντιπρόεδρο, Στ. Μαυρίδη, τον Β Αντιπρόεδρο, Γ. Κουτσό, τον Γενικό Γραμματέα, Π. Σαμαρά και τον Ταμία, Αν. Ντούγκα, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Στη συνάντηση, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν τους δικηγόρους της χώρας και της Θεσσαλονίκης ειδικότερα.
Σε σχέση με τα ειδικότερα ζητήματα που απασχολούν τους δικηγόρους της Θεσσαλονίκης, τέθηκε το θέμα της παραχώρησης του κτιρίου του ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Πύλης Αξιού στις δικαστικές υπηρεσίες της πόλης.
«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε όλα τα θέματα που συζητήθηκαν, τα οποία άλλωστε άριστα γνωρίζει και με την ιδιότητα του νομικού» προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.
Τέλος, ο Πρόεδρος του ΔΣΘ παρέδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ενθύμιο της Θεσσαλονίκης ενώ τον προσκάλεσε στην Θεσσαλονίκη σε εκδήλωση-συνέδριο που θα πραγματοποιήσει ο ΔΣΘ στις αρχές του 2019, πρόσκληση την οποία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποδέχθηκε με χαρά, καταλήγει η ανακοίνωση του ΔΣΘ.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης