Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης στο 12ο συνέδριο της ΝΔ: Προέχει η νίκη της ΝΔ για να σωθεί η Ελλάδα

Μεϊμαράκης στο 12ο συνέδριο της ΝΔ: Προέχει η νίκη της ΝΔ για να σωθεί η Ελλάδα
Στο επόμενο συνέδριο ο Κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει ως πρωθυπουργός, ανέφερε ο Β.  Μεϊμαράκης
«Πάνω από όλα προέχει η νίκη της ΝΔ για να σωθεί η Ελλάδα», ανέφερε μιλώντας στο 12ο συνέδριο της ΝΔ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Μάλιστα, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε πως με το συνέδριο αναβαθμίζεται και πάλι, προσθέτοντας πως στο επόμενο συνέδριο ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει ως πρωθυπουργός, ενώ κάλεσε όλα τα στελέχη που θα είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κινηθούν σε κλίμα ενότητας.
Ο ίδιος ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που του έκανε να τον ορίσει πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, σημειώνοντας ότι «το σπίτι μας είναι αυτό, αυτό το αγαπάμε και στις καλύτερες οικογένειες υπάρχουν διαφορές, αλλά και πάλι μαζί είμαστε εδώ».
Όπως ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης «το 2019 θα έχουμε τρεις εκλογές.
Οι δύο σε χρόνο σταθερό.
Οι εθνικές δε γνωρίζουμε πότε θα γίνουν.
Ευχόμαστε και αύριο το πρωί».
Μάλιστα , για τις εθνικές εκλογές, ο κ. Μεϊμαράκης υπογράμμισε ότι η ΝΔ θα απαντά σε όλες τις προκλήσεις, λέγοντας ότι «δεν μπορούν να λένε στους πολίτες ψέματα, κάποιοι που δεν φορούν γραβάτα δεν σημαίνει ότι είναι περισσότερο ευαίσθητοι από άλλους, εμείς είμαστε ευαίσθητοι και με γραβάτα και χωρίς, και στα σαλόνια και αλλού».
Ο ίδιος σημείωσε για τις εθνικές εκλογές ότι «το πότε θα γίνουν μπορεί να εξαρτηθούν και από το πώς οι δημοτικές και αυτοδιοικητικές δημιουργούν κλίμα ή όχι.
Θα έχουμε πάρα πολλούς υποψηφίους που ήδη τρέχουν.
Δημοτικοί, περιφερειακοί σύμβουλοι, υποψήφιοι για Ευρωβουλή, αυτό δεν πρέπει να μας δημιουργήσει τριβές και εσωστρέφεια.
Πολιτική μάχη είναι οι Περιφέρειες, ο δήμος της Αθήνας και ο δήμος της Θεσσαλονίκης.
Εκεί δεν χωρούν πολιτικές επιλογές για τους Νεοδημοκράτες.
Πρέπει όλοι μαζί να περάσουμε αυτά τα μηνύματα.
Ιδιαίτερα αν οι εθνικές εκλογές δεν έχουν γίνει, θα πρέπει να καταγραφεί η πραγματική δυναμική που έχουμε στη χώρα».
 «Σας καλώ να πάμε συντεταγμένα, να δώσουμε αυτή τη μάχη» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι στις ευρωεκλογές δεν πρέπει να κυριαρχήσει η λογική της χαλαρής ψήφου.
Ακόμη, αναφέρθηκε στις ιδιαίτερα καλές επαφές που διατηρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ευρωπαϊκό επίπεδο και σημείωσε πως ο ίδιος, με απόφαση του προέδρου θα ηγηθεί της μάχης του κόμματος για την Ευρωβουλή.
Τέλος, ο κ. Μεϊμαράκης κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανανεώσει τη θητεία του Λευτέρη Αυγενάκη ως γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής τουλάχιστον μέχρι τις εθνικές εκλογές.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης