Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δέρβος (ΟΝΝΕΔ): Η ΝΔ έχει δημιουργήσει μια σαρωτική παράσταση νίκης έναντι της καταρρέουσας συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Δέρβος (ΟΝΝΕΔ): Η ΝΔ έχει δημιουργήσει μια σαρωτική παράσταση νίκης έναντι της καταρρέουσας συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ
"Στο επόμενο Συνέδριο της ΝΔ, ο στόχος είναι να έχουμε την πατρίδα μας σε καλύτερη μοίρα από την τωρινή, με τον Κυρ. Μητσοτάκη ισχυρό Πρωθυπουργό", τόνισε ο Κ. Δέρβος
«Σήμερα, χάρη στη σκληρή δουλειά, το πείσμα και την επιμονή όλων, η Νέα Δημοκρατία έχει δημιουργήσει μια σαρωτική παράσταση νίκης έναντι της καταρρέουσας συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ», τόνισε μιλώντας στο 12ο συνέδριο της ΝΔ ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος.
«Κυρίως, έχει πετύχει να αναγεννηθεί σε όλα τα επίπεδα, να ανακτήσει την εξωστρέφειά της, τη δυνατότητα να απευθύνεται και να ενώνει τους Έλληνες λόγω του αξιόπιστου, ρεαλιστικού και συνάμα οραματικού προγραμματικού λόγου που παράγει, αλλά και λόγω της στιβαρής, υπεύθυνης και δυναμικής παρουσίας της», πρόσθεσε.
Ο κ. Δέρβος αναφέρθηκε στην επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ, μιλώντας για success story της παράταξης και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη, χαρακτήρισε κομβική την αναγέννηση της Δ.Α.Π ΝΔΦΚ και αναφέρθηκε «στη νίκη της στις φοιτητικές εκλογές».
«Η ΝΔ έχει καταφέρει μια εκτόξευση όχι απλά δημοσκοπική, αλλά καθαρά πολιτική και κοινωνική ακριβώς επειδή δεν αρκέστηκε να αποτελέσει την εναλλακτική του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά γιατί τόλμησε να αποτελέσει την εναλλακτική απέναντι στις παθογένειες του πολιτικού συστήματος, εκείνες που μας οδήγησαν στην κρίση και εκείνες που μας κρατούν δέσμιους σε αυτή», όπως είπε, συμπληρώνοντας ότι «στο επόμενο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο στόχος είναι να έχουμε την πατρίδα μας σε καλύτερη μοίρα από την τωρινή, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ισχυρό Πρωθυπουργό, ώστε να μην είναι ακόμα ζητούμενα όλα αυτά που είναι αυτονόητα στις υπόλοιπες δυτικές χώρες».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης