Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στο κέντρο της Αθήνας έγινε το πανελλαδικό συλλαλητήριο των συνταξιούχων – Συνάντηση με τον Γ. Τσίπρα

Στο κέντρο της Αθήνας έγινε το πανελλαδικό συλλαλητήριο των συνταξιούχων – Συνάντηση με τον  Γ. Τσίπρα
Άνοιξε ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα
Στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15/12 το πανελλαδικό συλλαλητήριο συνταξιούχων, οι οποίο αρχικά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος και με πορεία κατευθύνθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου.
Αντιπροσωπεία τους είχε συνάντηση με τον Γιώργο Τσίπρα, διευθυντή του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού.  
Ο πρόεδρος ομοσπονδιών συνταξιούχων ΙΚΑ, Δήμος Κουμπούρης, μετά το πέρας της συνάντησης, ανέφερε μεταξύ άλλων  ότι «αντιπροσωπεία μας συναντήθηκε με τον Γιώργο Τσίπρα. Είμαστε στο δρόμο του αγώνα χιλιάδες συνταξιούχοι.
Η σημερινή μας συγκέντρωση είναι μια μεγαλειώδης συγκέντρωση.
Θα συνεχίσουμε στο δρόμο του αγώνα, αλλά θέλουμε να συναντηθούμε με τον πρωθυπουργό ώστε να του μεταφέρουμε τη σημερινή πραγματικότητα από τη ζωή μας την ίδια, από τους συνταξιούχους που εκπροσωπούμε».
 Σημειώνεται ότι όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις, μεταξύ άλλων  διεκδικούν την κατάργηση του νόμου 4387/16 (νόμος Κατρούγκαλου) και όλων των αντιασφαλιστικών νόμων, αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις με κατώτερη σύνταξη στα 600 ευρώ, από τα 360 που είναι σήμερα, αλλά και να μην μειωθεί το αφορολόγητο και να μην περικοπούν τα οικογενειακά επιδόματα, το ΕΚΑΣ, των συντάξεων χηρείας, καθώς επίσης και να αποδοθούν άμεσα τα Δώρα.
 Σημειώνεται ότι πλέον έχει ανοίξει ο σταθμός μετρό του Συντάγματος καθώς και οι δρόμοι που ήταν νωρίτερα κλειστοί.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης