Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυρανάκης: Καταψηφίζουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών – Καμία απολύτως συνεργασία με το Ποτάμι

tags :
Κυρανάκης: Καταψηφίζουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών – Καμία απολύτως συνεργασία με το Ποτάμι
Ευτύχημα για την χώρα αν καταφέρουμε να εμποδίσουμε την ψήφιση αυτής της Συμφωνίας από τη σημερινή Βουλή είπε ο κ.Κυρανάκης
Την θέση ότι η ΝΔ επιμένει στη θέση της ότι θα καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών διατύπωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, Κ. Κυρανάκης.
«Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μην περάσει από την ελληνική Βουλή.
Είναι ευτύχημα για την χώρα αν καταφέρουμε να εμποδίσουμε την ψήφιση αυτής της συμφωνίας από τη σημερινή Βουλή» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Κυρανάκης
«Το σημαντικό για εμάς είναι, πέρα από τις εκλογές, να εμποδίσουμε την ψήφιση αυτής της συμφωνίας, αυτό είναι το βασικότερο όλων και θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα όπλα, που έχουμε στο τραπέζι, ακόμα και την πρόταση μομφής» υποστήριξε ο κ.Κυρανάκης, ο οποίος ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασίας της ΝΔ με το Ποτάμι υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει καμία συνεργασία».
«Δεν υπάρχει καμία απολύτως συνεργασία ΝΔ και Ποταμιού.
Δεν υπάρχει καμία συμφωνία Μητσοτάκη - Θεοδωράκη.
Δεν είναι η πρώτη εκδήλωση που θα βρεθούν μαζί, συζητήσεις υπάρχουν, υπήρχαν τα τελευταία τρία χρόνια και θα συνεχίσουν να υπάρχουν.
Εμείς μετά τις εκλογές ανάλογα με το ποια κόμματα καταφέρουν να μπουν στη Βουλή θα εξετάσουμε όλες τις πιθανές συνεργασίες με κόμματα που είναι υπέρ των μεταρρυθμίσεων και ανήκουν στο δημοκρατικό τόξο» ανέφερε ο κ.Κυρανάκης, ο οποίος σχετικά με τις δηλώσεις Zaev, υποστήριξε ότι «έχει αποκτήσει μια πιο επιθετική στάση, ο αλυτρωτισμός ουσιαστικά έχει πάρει τη θέση της λογικής και επιβεβαιώνεται αυτό που έλεγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εδώ και αρκετούς μήνες ότι αυτή η συμφωνία ενισχύει τον αλυτρωτισμό και δεν βάζει ένα τέλος στα προβλήματα».
«Τελικά τα έκανε χειρότερα ο κ.Zaev  και νομίζω ότι ακόμη και το Ποτάμι που έχει πει πολλές φορές ότι έβλεπε θετικά αυτή τη συμφωνία, τώρα έχει δεύτερες σκέψεις.
Νομίζω πρέπει να κρατήσουμε από τις τελευταίες εξελίξεις ότι η ΝΔ επιβεβαιώνεται ότι η στάση της τους προηγούμενους μήνες δικαιώνεται και ότι αυτή η συμφωνία κάνει μεγάλη ζημιά στα εθνικά ζητήματα» τόνισε ο κ.Κυρανάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης