Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας (ΝΔ): Η Νέα Δημοκρατία έχει στόχο την αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές και ο στόχος είναι εφικτός

Δένδιας (ΝΔ): Η Νέα Δημοκρατία έχει στόχο την αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές και ο στόχος είναι εφικτός
Σε όσα τεχνάσματα και αν καταφύγει ο κ. Τσίπρας, σε όσες εντολές στον κ. Τσακαλώτο να τα δώσει όλα και αν καταφύγει δεν πρόκειται να αποφύγει το πικρό ποτήρι της ήττας
«Η Νέα Δημοκρατία έχει στόχο την αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές και ο στόχος αυτός είναι εφικτός σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις» υποστηρίζει, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας.
Σε συνέντευξη του στο ΑΠΕ ο κ Δέδιας αναφορικά με την πιθανότητα εξάντλησης της τετραετίας από την κυβέρνηση, υπογραμμίζει ότι «εάν και εφόσον συμβεί δεν συνιστά κανενός είδους επιτυχία από την πλευρά της κυβέρνησης» αντίθετα, όπως λέει, «δείχνει το πόσο προσκολλημένη στην εξουσία παραμένει αδιαφορώντας για τα προβλήματα που επισωρεύει στην εθνική οικονομία και στην κοινωνία».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, δηλώνει ακόμη ότι «η κυβέρνηση βρίσκεται σε αποδρομή» και υπογραμμίζει ότι «σε όσα τεχνάσματα και αν καταφύγει ο κ. Τσίπρας, σε όσες εντολές στον κ. Τσακαλώτο να "τα δώσει όλα" και αν καταφύγει δεν πρόκειται να αποφύγει το πικρό ποτήρι της ήττας».
Επίσης, ο κ. Δένδιας στη συνέντευξή του μιλάει για τον διάχυτο αντι-ελιτισμό που επικρατεί στην Ευρώπη και τον κόσμο και υποστηρίζει ότι «είτε στην Ελλάδα, είτε παγκοσμίως η Δημοκρατία οφείλει να βρει απαντήσεις και να πείσει εκ νέου τους πολίτες ότι η εμπλοκή τους με τα κοινά, μέσα από συντεταγμένες διαδικασίες, τους αφορά άμεσα».
Τέλος, σχολιάζοντας τη συμφωνία των Πρεσπών μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις του Zaev, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ τονίζει ότι «η ίδια η συμφωνία εμπεριέχει πηγές μελλοντικών προβλημάτων» και σημειώνοντας ότι «μπορεί ο Zaev να προσπάθησε να διορθώσει κάπως τα πράγματα, μετά το σάλο που προκλήθηκε» διερωτάται «τι θα γίνει αν αναδειχθεί κυβέρνηση της χώρας στο μέλλον το VMRO με τις γνωστές ακραίες θέσεις;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης