Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η εζα Alcohol Free κατέκτησε την κορυφή στα Best Launching Europe

tags :
Η εζα Alcohol Free κατέκτησε την κορυφή στα Best Launching Europe
Η εζα Alcohol Free «κέρδισε» την αγορά μπίρας και βραβεύτηκε με το Best Launching Europe για το 2018
Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, διακρίθηκε στο 18ο Συνέδριο Marketing και Πωλήσεων με το βραβείο Best Launching για το 2018 στην κατηγορία των alcohol free μπιρών με την εζα Alcohol Free.
Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο ΠΛΑΖΑ στις 23 Νοεμβρίου, υπό την αιγίδα του οικονομικού περιοδικού The Βusiness Review (Sales Marketing & Βusiness Review).
Η εζα Alcohol Free είναι μια μπίρα απαλλαγμένη από ενοχές με γεμάτο σώμα, πλούσιο άρωμα και αναλλοίωτη αυθεντική γεύση, που ανατρέπει τα δεδομένα στην κατηγορία της. Ήρθε να ανταποκριθεί στη ζήτηση για μια ποιοτική πρόταση, στην κατηγορία των alcohol-free beers, διατηρώντας όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που έκαναν τις μπίρες της οικογένειας εζα αγαπητές στο κοινό.
Παράγεται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, μέσα από μια εξειδικευμένη διαδικασία παραγωγής που την κάνουν να ξεχωρίζει και να διατηρεί αναλλοίωτη τη γεύση της, αποτελώντας μια διαφορετική πρόταση για όσους επιθυμούν να απολαύσουν μία alcohol free μπίρα.
Με αφορμή την βράβευση, ο Τζώρτζης Κανακάρης, Γενικός Διευθυντής της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, δήλωσε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερη η χαρά και η τιμή που αισθανόμαστε παραλαμβάνοντας αυτό το βραβείο.
Με την εζα Alcohol Free στόχος μας ήταν εξαρχής να διατηρήσουμε όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά των μπιρών εζα, δημιουργώντας μία alcohol free μπίρα, με γεμάτη γεύση και πλούσιο σώμα.
Η εισαγωγή της στην εγχώρια αγορά ήταν μεγάλο στοίχημα για εμάς, το οποίο τελικά κερδίσαμε, καθώς η εζα Alcohol Free κατάφερε να κατακτήσει τη θέση της στην αγορά και να αναδειχθεί στο είδος της.
Η θετική ψήφος εμπιστοσύνης του καταναλωτικού κοινού στο προϊόν αυτό αποτελεί το σημαντικότερο κίνητρο για να συνεχίσουμε το σχεδιασμό και την παραγωγή μπιρών με ξεχωριστά χαρακτηριστικά, που ικανοποιούν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού λάτρη του είδους.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης