Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Τελετή απονομής νέων τίτλων CFA 2018

tags :
Τελετή απονομής νέων τίτλων CFA 2018
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη διεύθυνση: press@cfa.gr
Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, η 16η απονομή του τίτλου επαγγελματικής πιστοποίησης CFA (Chartered Financial Analyst) στους νέους επιτυχόντες.
Η Ελληνική Ένωση CFA, ως το επίσημα αναγνωρισμένο μέλος του CFA Institute στην Ελλάδα, απένειμε τον τίτλο της πιστοποίησης CFA σε 37 νέους Charterholders, οι οποίοι συμπλήρωσαν εντός του 2018 τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για την απονομή του τίτλου, ήτοι την επιτυχή εξέταση και στα τρία απαιτούμενα εκπαιδευτικά επίπεδα (Levels) καθώς και την απαιτούμενη εργασιακή εμπειρία σε συναφές αντικείμενο.
Επίσημοι προσκεκλημένοι και ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο κ. Ηλίας Αθανασίου, CFA και CEO της εταιρείας «Ελληνικά Ταχυδρομεία ΑΕ» και η κα Mary Bobbitt, Director of Society Advocacy Engagement for EMEA Region του CFA Institute.
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης CFA κ. Λουκάς Δέδες, CFA συνεχάρη τους επιτυχόντες, τόνισε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που αποκτούν πλέον στον χρηματοοικονομικό κλάδο, τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο και ανέλυσε τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τους κατόχους  της πιστοποίησης CFA, τα οποία αφορούν κυρίως την ηθική, την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία στην επαγγελματική τους συμπεριφορά.   
Η Ελληνική Ένωση CFA θα ήθελε να συγχαρεί για άλλη μια φορά τους νέους επιτυχόντες και να τους παροτρύνει να συνεχίσουν να προάγουν το ύψιστο επίπεδο επαγγελματισμού και ηθικών προτύπων στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, όπως πρεσβεύουν οι αρχές του CFA Institute.  
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη διεύθυνση: press@cfa.gr.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης