Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες για διαφθορά και απάτη ο πρωθυπουργός του Ισραήλ και η σύζυγός του

Reuters: Αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες για διαφθορά και απάτη ο πρωθυπουργός του Ισραήλ και η σύζυγός του
Είναι η τρίτη υπόθεση διαφθοράς στην οποία η ισραηλινή αστυνομία συνιστά την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του Ισραηλινού πρωθυπουργού
Σοβαρές κατηγορίες για απάτη και διαφθορά αντιμετωπίζει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu και η σύζυγός του, Sara με την ισραηλινή αστυνομία να ζητά να του απαγγελθούν κατηγορίες.
Την απόφαση αυτή αναμένεται να λάβει ο γενικός εισαγγελέας ο οποίος θα αποφασίσει αν θα απαγγείλει ή όχι κατηγορίες σε βάρος του ζεύγους Netanyahu, το οποίο θεωρείται ύποπτο ότι επιχείρησε να εξασφαλίσει θετική κάλυψη από τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Walla με αντάλλαγμα κυβερνητικές διευκολύνσεις που ενδέχεται να απέφεραν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στον Bezeq, τον κύριο ισραηλινό όμιλο τηλεπικοινωνιών και ιδιοκτήτη του Walla.
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, απέρριψε τα συμπεράσματα της αστυνομίας, δηλώνοντας πως δεν έχουν νομική βάση και δεν είναι νόμιμα.
Πρόκειται για την τρίτη υπόθεση διαφθοράς στην οποία η ισραηλινή αστυνομία συνιστά την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του Ισραηλινού πρωθυπουργού.
«Είμαι σίγουρος πως σ' αυτή την περίπτωση, οι αρμόδιες αρχές, αφού εξετάσουν το θέμα, θα καταλήξουν στο ίδιο συμπέρασμα: πως δεν υπάρχει τίποτε επειδή δεν υπάρχει τίποτε», αναφέρει ο Netanyahu σε δήλωσή του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης