Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

H Athos Α.Ε.Δ.Α.Κ. ανέλαβε τη διαχείριση του «GMM Worldbalanced Fund»»

H Athos Α.Ε.Δ.Α.Κ. ανέλαβε τη  διαχείριση του  «GMM Worldbalanced Fund»»
Το Διεθνές Μικτό αμοιβαίο κεφάλαιο επενδύει σε ποσοστό 50% σε μετοχές και το υπόλοιπο 50% του ενεργητικού σε ομόλογα
Το « πράσινο φως» άναψε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την ολοκλήρωση της ανάληψης της διαχείρισης του αμοιβαίου κεφαλαίου «GMM WORLD BALANCED FUND» της «METLIFE Α.Ε.Δ.Α.Κ» από την ATHOS ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ».
Η «ATHOS ΑΕΔΑΚ» διευρύνει το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο της με το συνολικό ενεργητικό της να αυξάνεται κατά 3,6 εκατ ευρώ.
Το Διεθνές Μικτό αμοιβαίο κεφάλαιο επενδύει σε ποσοστό 50% σε μετοχές και το υπόλοιπο 50% του ενεργητικού σε ομόλογα.
Με βάση το κανονισμό λειτουργίας του αμοιβαίου κεφαλαίου μπορεί να επενδύει τόσο σε ευρωπαϊκές όσο και ελληνικές μετοχές του Χρηματιστηρίου Αθηνών όπως και σε ομόλογα χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ζώνης του ευρώ.
Με την ευκαιρία έγκρισης από την Επιτροπή ο διευθύνων σύμβουλος της ATHOS ΑΕΔΑΚ κ. Κώστας Θεοδωρόπουλος τόνισε ότι η εταιρεία εμπλουτίζει τις επενδυτικές της προτάσεις τόσο για τους ιδιώτες όσο και για τους θεσμικούς με την προσθήκη του νέου αμοιβαίου κεφαλαίου.
Η στρατηγική τις « ATHOS ΑΕΔΑΚ» είναι η διεύρυνση περισσότερων επιλογών προς τους πελάτες μας.
Να σημειωθεί ότι το «δυνατό χαρτί» της ATHOS ΑΕΔΑΚ είναι η προσωποποιημένη διαχείριση για τα κεφάλαια τους με τη μορφή της διακριτικής διαχείρισης χαρτοφυλακίου (discretionary assetmanagement) προσφέροντας την υπηρεσία ATHOS Wealth τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με τις συνεργασίες που έχει συνάψει σε διεθνές επίπεδο.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης