Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Σε μαζική αντίδραση καλεί η ΕΕΑΕ τους διαμεσολαβούντες

tags :
Σε μαζική αντίδραση καλεί η ΕΕΑΕ τους διαμεσολαβούντες
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της
Η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος καλεί με ανακοίνωσή της τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές να αντιδράσουν στην εισβολή της Cosmote στην ασφαλιστική αγορά, αποσύροντας τις τηλεφωνικές συνδέσεις τους στην εν λόγω εταιρία.
Στις 27 Νοεμβρίου η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα μία εισβολή που επιχειρείται στο χώρο της Ιδιωτικής ασφάλισης με ιδιαίτερη ανησυχία, διαβλέποντας τις απρόβλεπτες προεκτάσεις που κατά τη γνώμη μας θα έχει.
Η COSMOTE, μέσω της θυγατρικής που δημιούργησε, της COSMOTE INSURANCE, παρέχει ασφαλίσεις απευθυνόμενες στους συνδρομητές της, ως πάροχος υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και μάλιστα από δεσπόζουσα θέση, καθώς οι συνδρομητές της είναι όλοι και ασφαλισμένοι μας.
Γνωρίζουμε ότι αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμά της, εφόσον έχει εξασφαλίσει άδεια Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, και ότι αποτελεί και αναφαίρετο δικαίωμα των Ασφαλιστικών Εταιριών που συνέπραξαν ήδη μαζί της.
Όμως θεωρούμε αντιδεοντολογική αυτή τη συμπεριφορά τους απέναντι στα παραδοσιακά Δίκτυα και πολιτική έλλειψης σεβασμού και αναγνώρισης της προσφοράς τους στη δημιουργία των οικονομικών τους μεγεθών.
Μία αγορά για να λειτουργεί σωστά θέλει αρχές και αξίες.
Αναφαίρετο επομένως δικαίωμα και κάθε Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, όλων μας, είναι να αμυνθούμε απέναντι σε αυτές τις πρακτικές, αποσύροντας τις τηλεφωνικές μας συνδέσεις από την COSMOTE, που επιχειρεί να αποσπάσει μέσω της θυγατρικής της τα πελατολόγια όλων μας, εκμεταλλευόμενη τη δεσπόζουσα θέση της, καθώς κατέχει τα τηλέφωνα και πλήθος άλλων στοιχείων δικών μας και των ασφαλισμένων μας, τα οποία δεν έλαβε βεβαίως για να επιχειρήσει ασφαλιστικές εργασίες.
Είναι καιρός να δείξουμε τη δύναμή μας.
Υπάρχουν και άλλοι πάροχοι τηλεφωνικών υπηρεσιών.
Μη μένουμε αδρανείς. Ας ξεκινήσουμε σήμερα μία μαζική αντίδραση, αποσύροντας τις συνδέσεις μας.
Είμαστε πελάτες της και δεν μας σέβεται.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΕΑΕ

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης