Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Αρνείται ο Trump την εμπλοκή του σε σχέδιο ακινήτων στη Ρωσία - Κατηγορεί τον Cohen ότι ψεύδεται

ΗΠΑ: Αρνείται ο Trump την εμπλοκή του σε σχέδιο ακινήτων στη Ρωσία - Κατηγορεί τον Cohen ότι ψεύδεται
Αρνείται ότι εργάστηκε σε σχέδιο real estate στη Μόσχα ο Donald Trump, διαψεύδοντας τον πρώην δικηγόρο του, Michael Cohen
Αρνείται ότι εργάστηκε σε σχέδιο real estate στη Μόσχα ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, διαψεύδοντας τον πρώην δικηγόρο του, Michael Cohen, που δήλωσε ότι οι προωθητικές ενέργειες για το έργο αυτό είχαν συνεχιστεί μέχρι και τον Ιούνιο του 2016, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.
Ο Cohen δήλωσε σήμερα ένοχος για ψευδορκία ενώπιον του Κογκρέσου, σχετικά με τον ρόλο του στο επίμαχο έργο του Οργανισμού Trump στη Ρωσία, ασκώντας νέα πίεση στον Αμερικανό πρόεδρο.
Ο Trump επιτέθηκε στον πρώην δικηγόρο του, χαρακτηρίζοντάς τον έναν αδύναμο άνθρωπο και κατηγορώντας τον ότι ψεύδεται, σε μια προσπάθεια να πετύχει μειωμένη ποινή από τους εισαγγελείς.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από τον Λευκό Οίκο, ο Trump δήλωσε ότι είχε αποφασίσει να μην κατασκευάσει το κτίριο στη Μόσχα, αν και δεν διευκρίνισε πότε έλαβε αυτή την απόφαση.
Όπως σημειώνει το Reuters, ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει προσπαθήσει να αποστασιοποιηθεί από τον Cohen, παρά τη μακροχρόνια σχέση τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης