Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κίνα: Καμιά χώρα δεν μπορεί να κερδίσει σε έναν εμπορικό πόλεμο

Κίνα: Καμιά χώρα δεν μπορεί να κερδίσει σε έναν εμπορικό πόλεμο
Οι προστατευτικές και μονομερείς προσεγγίσεις στο εμπόριο μόνο εμβαθύνουν την οικονομική αβεβαιότητα, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Κίνας, Liu He
Οι προστατευτικές και μονομερείς προσεγγίσεις στο εμπόριο μόνο εμβαθύνουν την οικονομική αβεβαιότητα, δήλωσε σήμερα (27/11/2018) ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Κίνας, Liu He, ενώ τόνισε ότι καμία χώρα δεν θα μπορούσε να αναδειχθεί νικήτρια σε έναν εμπορικό πόλεμο.
«Πιστεύουμε ότι οι προστατευτικές και μονομερείς προσεγγίσεις δεν προσφέρουν λύσεις στα προβλήματα του εμπορίου. Αντίθετα, το μόνο που κάνουν είναι να επιφέρουν μεγαλύτερη οικονομική αβεβαιότητα στον κόσμο», δήλωσε ο Liu.
«Η ιστορία της οικονομικής εξέλιξης έχει αποδείξει επανειλημμένως ότι η αύξηση των δασμών οδηγεί μόνο σε οικονομική ύφεση και κανείς δεν αναδείχθηκε ποτέ νικητής από έναν εμπορικό πόλεμο.
Ως εκ τούτου, η προσέγγισή μας είναι να επιδιώξουμε μια λύση μέσω διαπραγματεύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, με βάση την ισότητα και τον αμοιβαίο σεβασμό», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης