Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Έδραση Ψαλλίδας: Δεν καλύπτονται οι προϋποθέσεις επαναδιαπραγμάτευσης της μετοχής

tags :
Έδραση Ψαλλίδας: Δεν καλύπτονται οι προϋποθέσεις επαναδιαπραγμάτευσης της μετοχής
Έδραση Ψαλλίδας: Δεν καλύπτονται οι προϋποθέσεις επαναδιαπραγμάτευσης της μετοχής
Μετά από είκοσι τέσσερα χρόνια (Νοέμβριος 1994 – Νοέμβριος 2018) το ταξίδι της ΕΔΡΑΣΗ Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΑΤΕ στο χρηματιστήριο Αθηνών φαίνεται ότι φθάνει στο τέλος του.
Η ΕΔΡΑΣΗ Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΑΤΕ παρά τις προσπάθειές της Διοίκησης και των εργαζομένων δεν μπόρεσε να αποφύγει τις συνέπειες της μεγάλης μείωσης του κατασκευαστικού αντικειμένου μετά το 2008 καθώς και της γενικότερης οικονομικής κρίσης από  το 2009 ως και σήμερα.
Οι προσπάθειες που κατέβαλε η Διοίκηση της εταιρείας σε συνεργασία με τις πιστώτριες Τράπεζες, οδήγησαν στην Διαδικασία Εξυγίανσης με βάση τις διατάξεις του άρθρου 106β του πτωχευτικού κώδικα, η οποία ευρίσκεται σε εξέλιξη.
Εν τω μεταξύ η εταιρεία εξακολουθεί να εργάζεται στο εξειδικευμένο αντικείμενο της με πολύ μειωμένο κύκλο εργασιών και το απολύτως απαραίτητο προσωπικό, τηρώντας όλες τις τυπικές υποχρεώσεις ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού (Δημοσιεύσεις,Ισολογισμών, λογιστικών καταστάσεων κλπ).
Με βάση τα  προαναφερόμενα η εταιρεία δεν είναι σε θέση υποβολής  αιτήματος επαναδιαπραγμάτευσης των μετοχων της στο επόμενο χρονικό διάστημα  καθώς δεν καλύπτονται οι προϋποθέσεις επαναδιαπραγμάτευσης.
Εφόσον το χρηματιστήριο αποφασίσει την διαγραφή των μετοχών της εταιρείας το μετοχολόγιο θα τηρείται στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ από το αρμόδιο τμήμα (αρμόδιος κ. Βασίλειος Ραγκαβάς τηλ. 210 6680617, e-mail: ragavasv@edrasis.gr) κάνοντας χρήση του ισχύοντος προγράμματος όπως τηρείται σήμερα με απ' ευθείας καταχωρήσεις για τις πραγματοποιούμενες μεταβολές για τις οποίες θα υπάρχει η προβλεπόμενη ενημέρωση εκ μέρους των μετοχών  μας και με την επίβλεψη της δικηγόρου της εταιρείας μας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης