Μήνυμα EuroWorking Group σε κυβέρνηση: Τηρείστε τις δεσμεύσεις που έχετε αναλάβει

Μήνυμα EuroWorking Group σε κυβέρνηση: Τηρείστε τις δεσμεύσεις που έχετε αναλάβει
Η πρώτη έκθεση ενισχυμένης εποπτείας της Ελλάδας συζητήθηκε στη σημερινή (22/11/2018) συνεδρίαση του EuroWorking Group για την προετοιμασία του Eurogroup της 3ης Δεκεμβρίου
Σαφές μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση για τήρηση των δεσμεύσεων έστειλε το EuroWorking Group που συνεδρίασε σήμερα (22/11/2018) ενόψει του Eurogroup της 3ης Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με πηγή της ευρωζώνης, οι εκπρόσωποι των υπουργείων Οικονομικών ενημερώθηκαν για την πρόοδο στην εφαρμογή των συμφωνημένων μεταρρυθμίσεων, καταλήγοντας στο συμπέρασμα της Επιτροπής ότι σε κάποιους τομείς η πρόοδος είναι καλή και σε άλλους μικρότερη.
Στο επίκεντρο της συνεδρίασης βρέθηκε πρώτη έκθεση ενισχυμένης εποπτείας της Ελλάδας, ενώ νέα στοιχεία όσον αφορά τις μεταρρυθμίσεις αναμένεται να αποσταλούν ενόψει του Eurogroup της 3ης Δεκεμβρίου όπου θα τεθεί εκ νέου το ζήτημα.
Σημειώνεται, ότι οι γνωμοδοτήσεις της Επιτροπής για τα προσχέδια των προϋπολογισμών όλων των κρατών-μελών της Ευρωζώνης αναμένεται να αποτελέσουν αντικείμενο της αυριανής συνεδρίασης της Οικονομικής και Νομισματικής Επιτροπής (EFC), δηλαδή των εκπροσώπων των υπουργείων Οικονομικών σε επίπεδο ΕΕ.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS