Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Anytime: Black Friday στην ασφάλιση αυτοκινήτου και κατοικίας

tags :
Anytime: Black Friday στην ασφάλιση αυτοκινήτου και κατοικίας
Εκπτώσεις έως και 50% στα ασφάλιστρα προσφέρει η Anytime σε όσους ασφαλίσουν το αυτοκίνητο ή την κατοικία τους από τις 23 έως τις 25 Νοεμβρίου.
Η Anytime, η πρώτη direct ασφάλιση από την Interamerican, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέρνει την Black Friday στην ασφάλιση αυτοκινήτου και κατοικίας, εξασφαλίζοντας εξαιρετικά μεγάλες εκπτώσεις σε όλους.
Συγκεκριμένα, η προσφορά Anytime Black Friday ισχύει από τις 23 έως και τις 25 Νοεμβρίου, παρέχοντας τη δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές να ασφαλίσουν το αυτοκίνητο ή την κατοικία τους online ή τηλεφωνικά με έκπτωση μέχρι και 50%.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, για την ασφάλιση αυτοκινήτου, όλοι οι πελάτες της Anytime μπορούν να επωφεληθούν από επιπλέον προνόμια, επιλέγοντας διάρκεια ασφάλισης μεγαλύτερη από 90 μέρες.
H Anytime, στοχεύοντας σταθερά στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και κατ’ επέκταση στη βελτίωση της εμπειρίας του, για ακόμη μία φορά καινοτομεί στην ασφαλιστική αγορά, προσφέροντας 50% έκπτωση και εξασφαλίζοντας την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας υπηρεσιών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης