Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Αμετάβλητος στις 104 μονάδες παρέμεινε ο δείκτης επιχειρηματικής εμπιστοσύνης, σε μηνιαία βάση, τον Νοέμβριο 2018

Γαλλία: Αμετάβλητος στις 104 μονάδες παρέμεινε ο δείκτης επιχειρηματικής εμπιστοσύνης, σε μηνιαία βάση, τον Νοέμβριο 2018
Τα στοιχεία της Insee για τον δείκτη επιχειρηματικής εμπιστοσύνης στη Γαλλία επιβεβαίωσαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών
Σταθερός παρέμεινε ο δείκτης επιχειρηματικής εμπιστοσύνης στη χώρα για τον Νοέμβριο του 2018, σύμφωνα με τα σημερινά (22/11) στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας της χώρας, τα οποία επιβεβαίωσαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Ειδικότερα, ο δείκτης επιχειρηματικής εμπιστοσύνης της Insee παρέμεινε αμετάβλητος σε σύγκριση με τον Οκτώβριο του 2018, στις 104 μονάδες, παραμένοντας ωστόσο σε υποτονικά επίπεδα, συγκριτικά με το προηγούμενο διάστημα.
Παράλληλα, ο αντίστοιχος δείκτης που αφορά τις επιχειρήσεις του μεταποιητικού κλάδου σημείωσε οριακή άνοδο στις 105 μονάδες, έναντι 104 μονάδων των προηγούμενο μήνα, και έναντι εκτιμήσεων των αναλυτών στις 103 μονάδες.
Σημειώνεται ότι οι 104 μονάδες στις οποίες υποχώρησε ο δείκτης για τον μεταποιητικό κλάδο τον Οκτώβριο αποτέλεσαν το χαμηλότερο επίπεδο από τον Νοέμβριο του 2016.
Σε ξεχωριστά στοιχεία που δημοσίευσε σήμερα η Insee, ο δείκτης που αφορά τις προοπτικές της παραγωγής υποχώρησε στις 4 μονάδες για τον Νοέμβριο του 2018, έναντι 7 μονάδων τον προηγούμενο μήνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης