Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δημοσκόπηση: Στο 32% υποχώρησε η δημοτικότητα του Emmanuel Macron στη Γαλλία

Δημοσκόπηση: Στο 32% υποχώρησε η δημοτικότητα του Emmanuel Macron στη Γαλλία
Στο 32% υποχώρησε η δημοτικότητα του Emmanuel Macron
Μειωμένη κατά μία (1) μονάδα -σε σύγκριση με την προηγούμενη έρευνα της εταιρείας- εμφανίζεται η δημοτικότητα του Emmanuel Macron στη Γαλλία, με το 32% των πολιτών να εγκρίνει τις πολιτικές του Προέδρου, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε (15-16/11) η Odoxa.
Σε αντίθετο κλίμα, το 68% διαφωνεί κάθετα με τις μεταρρυθμίσεις της γαλλικής κυβέρνησης.
Επίσης:

Image

Σύμφωνα με δημοσκόπηση (14-15/11) που δημοσιοποίησε εχθές (19/11) η OpinionWay, το ποσοστό των Γάλλων που στηρίζουν τις πολιτικές του Προέδρου Emmanuel Macron παρέμεινε -σε σύγκριση με την προηγούμενη έρευνα της εταιρείας- στο 29%.
Βέβαια, να σημειωθεί πως, εν μέσω εγχώριας κατακραυγής για τις μεταρρυθμίσεις, η δημοτικότητα του κεντρώου Προέδρου έχει φθάσει ακόμη και κοντά στο 20%, σε δημοσκοπήσεις άλλων εταιρειών.
Μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, ακολουθεί ο Francois Bayrou (Δημοκρατική Κίνηση) με 23%, έχοντας απωλέσει, όμως, έξι (6) ποσοστιαίες μονάδες.
Τρίτη κατατάσσεται η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου Marine Le Pen, με 23%, έπειτα από υποχώρηση δύο (2) μονάδων, ισοβαθμώντας με τον Nicolas Dupont-Aignan (Debout la France) –(+1%).
Ωστόσο, μεγαλύτερος χαμένος ήταν ο επικεφαλής της Αριστεράς, Jean-Luc Mélenchon.
Αναλυτικά:

Image
Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης