Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Φουρτούνες στον… Πειραιά

tags :
Φουρτούνες στον… Πειραιά
Ήταν περισσότερο ένα ραντεβού οριστικής άρνησης παρά ένα ραντεβού στο οποίο μπορούσαν να συζητηθούν οι όποιες διαφοροποιήσεις και ενστάσεις 
Κι εκεί που όλοι περίμεναν την περασμένη Δευτέρα ο Βασίλης Κορκίδης να είναι ο έτερος υποψήφιος για το δήμο του Πειραιά το πρωινό ραντεβού με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας δεν τελεσφόρησε.
Ήταν περισσότερο ένα ραντεβού οριστικής άρνησης παρά ένα ραντεβού στο οποίο μπορούσαν να συζητηθούν οι όποιες διαφοροποιήσεις και ενστάσεις με απώτερο στόχο αυτές να αμβλυνθούν.
Με τον νυν Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη ήδη από τις αρχές Οκτωβρίου να έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, καθώς είχε εξασφαλίσει, όπως εικαζόταν, τη στήριξη της ΝΔ αλλά και του Κινήματος Αλλαγής και θα κατέβαινε στη μάχη των δημοτικών εκλογών με τον αέρα του νικητή, οι αναφορές στην υποψηφιότητα Κορκίδη τάραξαν τα νερά..
Το ό, τι, όμως, η συγκεκριμένη υποψηφιότητα άντεξε μόλις… τρεις μέρες, δε σημαίνει ότι η ΝΔ δεν αναζητά άλλον υποψήφιο για τον Πειραιά καθώς κατά πως φαίνεται δε θέλει να δώσει τη στήριξή της στον νυν Δήμαρχο.
Από την άλλη, μόλις την Τρίτη, ένα άλλο όνομα ταυτισμένο με τον Γιάννη Μώραλη που όμως δεν παραβρέθηκε στην πρόσφατη συνάντηση Μώραλη-Μαρινάκη με τους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού που έγινε στο δημαρχείο, έκανε την εμφάνισή του στο παζλ των υποψηφιοτήτων για το πρώτο λιμάνι της χώρας. Αυτό του Πέτρου Κόκκαλη. Αλλά ούτε αυτή η αναφορά κράτησε πολύ καθώς ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram εξέφρασε την εκτίμησή του στο έργο του Γ. Μώραλη, δήλωσε «φίλος» του και ξεκαθάρισε ότι «δεν ήθελε και δεν θέλει να γίνει δήμαρχος Πειραιά» ενώ υπογράμμισε ότι αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεται αν και πώς θα συμμετάσχει στις επικείμενες εκλογές.
Μπορεί ο Γ. Μώραλης να επιθυμούσε μια δήλωση από τον Πέτρο Κόκκαλη για να ξεκαθαρίσει το… τοπίο και να ηρεμήσουν τα πνεύματα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υπάρξουν κι άλλες ενδιαφέρουσες υποψηφιότητες τόσο από τη ΝΔ όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης