Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δραματικό διάγγελμα Netanyahu: Δύσκολες οι στιγμές για το Ισραήλ, θα ήταν ανευθυνότητα οι πρόωρες εκλογές

Δραματικό διάγγελμα Netanyahu: Δύσκολες οι στιγμές για το Ισραήλ, θα ήταν ανευθυνότητα οι πρόωρες εκλογές
Η κυβέρνηση του εβραϊκού κράτους έφτασε ένα βήμα πριν από την κατάρρευση με την παραίτηση του υπουργού Άμυνας, Avigdor Lieberman
Το Ισραήλ αντιμετωπίζει μία περίπλοκη κατάσταση, όσον αφορά στην ασφάλειά του και δεν έχει την πολυτέλεια των πρόωρων εκλογών τόνισε απόψε (18/11/2018) σε ένα δραματικό τηλεοπτικό διάγγελμα, ο πρωθυπουργός της χώρας, Benjamin Netanyahu.
Απευθύνοντας μία ύστατη έκκληση στα μικρότερα κόμματα, που τον στηρίζουν, τόνισε πως πρόκειται για μία από τις δύσκολες στιγμές από τη σύσταση του Ισραήλ.
Η κυβέρνηση του εβραϊκού κράτους έφτασε ένα βήμα πριν από την κατάρρευση με την παραίτηση του υπουργού Άμυνας, Avigdor Lieberman την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου.
Τελικά το υπουργείο Άμυνας θα το διατηρήσει ο ίδιος ο Netanyahu αρνούμενος να τοποθετήσει στο αξίωμα τον υπουργό Παιδείας, Naftali Bennet, επικεφαλής του μικρότερου κυβερνητικού κόμματος, «Εβραϊκό Σπίτι», που απειλεί με αποχώρηση από την κυβέρνηση, ενέργεια που θα ανοίξει τον δρόμο για πρόωρες εκλογές.
«Είμαστε σε μια από τις πιο περίπλοκες καταστάσεις ασφαλείας και σε μια τέτοια κατάσταση δεν ανατρέπεται μια κυβέρνηση, δεν πηγαίνει σε εκλογές», σημείωσε ο Netanyahu αναφερόμενος στη Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, το Ιράν και τη Χεζμπολάχ στο Λίβανο.
«Είναι ανεύθυνο», πρόσθεσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης