Τελευταία Νέα
Διεθνή

Coveney (ΥΠΕΞ Ιρλανδίας): Αν δεν περάσει η συμφωνία May για το Brexit η Βρετανία θα βρεθεί σε μια χαοτική έξοδο

Coveney (ΥΠΕΞ Ιρλανδίας): Αν δεν περάσει η συμφωνία May για το Brexit η Βρετανία θα βρεθεί σε μια χαοτική έξοδο
θα είναι "δύσκολο" να βρεθεί μια εναλλακτική στη συμφωνία που διαπραγματεύθηκε η May, η οποία θα επιτρέπει να αποφευχθούν τα λεγόμενα "σκληρά" σύνορα
Έκκληση προς του βρετανούς πολιτικούς να στηρίξουν το σχέδιο της βρετανίδας πρωθυπουργού May για το Brexit γιατί διαφορετικά θα αντιμετωπίσουν μια χαοτική έξοδο από την ΕΕ έκανε ο υπουργός Εξωτερικών της Ιρλανδίας Simon Coveney.
ους Βρετανούς πολιτικούς να στηρίξουν το σχέδιο συμφωνίας της πρωθυπουργού Τερέζα «Έχουν να κάνουν μια επιλογή – είτε αυτή τη συμφωνία, είτε ένα χαοτικό Brexit χωρίς συμφωνία, είτε δυνητικά μια σειρά γεγονότων που θα οδηγήσουν το όλο σχέδιο σε κατάρρευση» δήλωσε ο ιρλανδός ΥΠΕΞ, σύμφωνα με το Associated Press.
Ο Coveney εκτίμησε ότι θα είναι "δύσκολο" να βρεθεί μια εναλλακτική στη συμφωνία που διαπραγματεύθηκε η May, η οποία θα επιτρέπει να αποφευχθούν τα λεγόμενα "σκληρά" σύνορα. "Εάν οδηγηθούμε σε αυτή την κατάσταση, θα πρέπει να αναζητήσουμε τρόπους με τους οποίους αυτό μπορεί να αποφευχθεί, αλλά δεν θα είναι εύκολο", τόνισε ο Ιρλανδός υπουργός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης