Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

«Παίρνει κεφάλι» έναντι της Εθνικής η Eurobank – Αυξάνει κεφαλαιοποίηση άνω των 1,3 δισ. ευρώ

tags :
«Παίρνει κεφάλι» έναντι της Εθνικής η Eurobank – Αυξάνει κεφαλαιοποίηση άνω των 1,3 δισ. ευρώ
Η σημερινή άνοδος του τραπεζικού κλάδου αποδίδεται στα σενάρια που επεξεργάζεται η Τράπεζα της Ελλάδος για ελάφρυνση των ελληνικών τραπεζών
Η σημαντική άνοδος κατά 9,11% της μετοχής της Eurobank στη σημερινή συνεδρίαση της δίνει τιμή στο ταμπλό 0,6110 ευρώ και αποτίμηση 1,33 δισ. ευρώ.
Η μετοχή έχει καταγράψει σημαντική άνοδο στις τελευταίες συνεδριάσεις και έχει απομακρυνθεί από τα πρόσφατα χαμηλά που είχε γράψει στα 0.4726 ευρώ στις 11 Οκτωβρίου.
Την ίδια ώρα η Εθνική Τράπεζα ενισχύεται 6,28% και βρίσκεται στα 1,4050 ευρώ έχοντας επίσης απομακρυνθεί από τα χαμηλά των 1,3220 ευρώ, αλλά η αποτίμησή της πλέον είναι κατά 50 εκατ. ευρώ μικρότερη από αυτή της Eurobank.
Διαμορφώνεται στα 1,28 δισ. ευρώ.
Υπενθυμίζεται πως σήμερα αργά το βράδυ θα γίνει γνωστή η αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI και θα μπει τέλος στην έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών που ήθελε και τις δύο τράπεζες μαζί με την Τράπεζα Πειραιώς να αφαιρούνται από τον MSCI Greece Standard.
Η σημερινή άνοδος του τραπεζικού κλάδου αποδίδεται στα σενάρια που επεξεργάζεται η Τράπεζα της Ελλάδος για ελάφρυνση των ελληνικών τραπεζών. 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης