Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Το βλέμμα στις διεθνείς εξελίξεις και στις τράπεζες – Διατήρηση της μεταβλητότητας σε υψηλά επίπεδα

tags :
ΧΑ: Το βλέμμα στις διεθνείς εξελίξεις και στις τράπεζες – Διατήρηση της μεταβλητότητας σε υψηλά επίπεδα
Τα εταιρικά αποτελέσματα τρίτου τριμήνου εταιρειών της υψηλής κεφαλαιοποίησης θα Βρεθούν στο επίκεντρο
Στις διεθνείς εξελίξεις και στα εταιρικά αποτελέσματα αναμένεται να στραφεί το ενδιαφέρον των επενδυτών στη σημερινή συνεδρίαση, με τις τράπεζες να βρίσκονται ξανά στο επίκεντρο και τους επενδυτές να προσπαθούν να καταλάβουν τι θα γίνει τελικά με τις αλλαγές στους δείκτες MSCI.
Μέχρι να δημοσιευτεί η ανακοίνωση του οίκου στις 13 Νοεμβρίου οι τράπεζες θα βρίσκονται στο επίκεντρο αυξάνοντας τη μεταβλητότητα της αγοράς.
Για σήμερα οι αναλυτές περιμένουν διατήρηση της μεταβλητότητας.
Εκτός από τις τράπεζες, τα ΕΛΠΕ θα βρεθούν στο επίκεντρο καθώς δημοσιεύουν αποτελέσματα την Πέμπτη, αλλά και επειδή η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, φέρεται να αποφάσισε πως τελικά δε θα πρέπει να γίνει δημόσια πρόταση από τον αγοραστή.
Την Πέμπτη δημοσιεύουν επίσης αποτελέσματα Τιτάν, ΟΤΕ, Coca Cola και σήμερα η Σαράντης.
 
Eurobank
Η ψυχολογία στις διεθνείς αγορές είναι υποστηρικτική σήμερα μετά το αποτέλεσμα των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ, και γι αυτό θα μπορούσαμε να περιμένουμε θετική κίνηση αν και με κάποιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών λόγω της σημαντικής ανόδου στη χθεσινή συνεδρίαση.
 
Euroxx
Οι τράπεζες αναμένεται να παραμείνουν στο επίκεντρο λόγω της επικείμενης αναθεώρησης των δεικτών MSCI με τους επενδυτές να διατηρούν το βλέμμα τους στις διεθνείς εξελίξεις.
 
Beta
Το επενδυτικό ενδιαφέρον στρέφεται στις ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων τρίτου τριμήνου αύριο από εταιρείες της υψηλής κεφαλαιοποίησης (ΕΛΠΕ, ΟΤΕ, Coca Colaκαι Τιτάν), ενώ σήμερα δημοσιεύει η Σαράντης.
Για σήμερα περιμένουμε μικτή συνεδρίαση λόγω μεταβλητότητας με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στα εταιρικά αποτελέσματα και στις διεθνείς εξελίξεις (ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ).
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης