Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Η ΝΡ Ασφαλιστική μέγας χορηγός στο 1ο Regularity Rally Ευρίπου

tags :
Η ΝΡ Ασφαλιστική μέγας χορηγός στο 1ο Regularity Rally Ευρίπου
Η ΝΡ Ασφαλιστική μέγας χορηγός στο 1ο Regularity Rally Ευρίπου
Η NP Ασφαλιστική, αποδεικνύοντας έμπρακτα, για ακόμα μια φορά, το ενδιαφέρον της για την  κοινωνία της Εύβοιας και την ανάδειξη της  φυσικής ομορφιάς της περιοχής, ήταν ο Μέγας Χορηγός στο 1ο Regularity Rally Ευρίπου, το οποίο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και με 47 συμμετοχές ανδρών-γυναικών την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018.
Το ράλι ξεκίνησε από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή στις 9 το πρωί και στη συνέχεια ακολούθησε ειδικές διαδρομές στην Πεντέλη, στον Διόνυσο, στη Χρυσοπηγή, στον Αγ. Μερκούριο, στο Ύπατο, στο Μουρίκι, στο Πλατανάκι, στη Ριτσώνα και τερμάτισε στο στρογγυλό της Παραλίας Χαλκίδας (Παλαιά Γέφυρα).
Στον τερματισμό, τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός Μεταφορών κ. Νίκος Μαυραγάνης, ο δήμαρχος Χαλκίδας κ. Χρήστος Παγώνης, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένων Νομού Ευβοίας (ΟΛΝΕ) και ο λιμενάρχης Χαλκίδας, ενώ βραβεύθηκε επίσης και ο πρόεδρος της NP Ασφαλιστικής, κ. Γιώργος Ζάχος για τη βοήθεια και συνεισφορά της εταιρίας σε αυτή την προσπάθεια.  
Συν-διοργανωτές στο Rally Ευρίπου ήταν η Ελληνική Ομοσπονδία Φίλων Παλαιού Αυτοκίνητου και Μοτοσικλέτας και το Classic Microcars Club.
H εκδήλωση είχε ως στόχο να προβάλει τον μηχανοκίνητο ερασιτεχνικό αθλητισμό μέσα στη φυσική ομορφιά της Εύβοιας, ενώ τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλκιδέων, του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. και του Οργανισμού Λιμένων Νομού Ευβοίας Α.Ε. (ΟΛΝΕ).
Υποστηρικτής της διοργάνωσης ήταν η ΕΡΤ.
Η NP Ασφαλιστική, πιστή στις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), συμβάλλει με τις ενέργειές της στη στήριξη της τοπικής κοινωνίας της Εύβοιας, προσφέροντας υπηρεσίες στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο και προβάλλοντας την ανάδειξη του τοπικού πλούτου και της φυσικής ομορφιάς του νησιού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης