Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συσσώρευση με το βλέμμα στο εξωτερικό – Οι τράπεζες θα παραμείνουν στο επίκεντρο

tags :
ΧΑ: Συσσώρευση με το βλέμμα στο εξωτερικό – Οι τράπεζες θα παραμείνουν στο επίκεντρο
Χωρίς εγχώριους σημαντικούς καταλύτες που θα μπορούσαν να διαφοροποιήσουν το σκηνικό παραμένει η αγορά
Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση καθώς οι χαμηλοί όγκοι συναλλαγών δεν είναι ικανοί να σπρώξουν την αγορά πάνω από τις 650 μονάδες.
Τα κέρδη στον τραπεζικό κλάδο στις τελευταίες συνεδριάσεις είναι σημαντικά για όσους τοποθετήθηκαν στα χαμηλά και αυτό που σχολιάζουν οι αναλυτές είναι πως το μεγάλο μέρος της αντίδρασης απορροφήθηκε από τις τραπεζικές μετοχές.
Σήμερα πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης δημοσιεύει αποτελέσματα η Μυτιληναίος για το τρίτο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης.
 
Eurobank
Περιμένουμε μία μετριοπαθή συνεδρίαση σήμερα λόγω της αδυναμίας των αγορών του εξωτερικού, καθώς εξακολουθούμε να μην έχουμε εγχώριους καταλύτες για να δημιουργήσουν το momentum για μία σταθερή ανάκαμψη.
 
Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να αναζητήσει ισορροπία γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με το βλέμμα στραμμένο στις αγορές του εξωτερικού.
 
Beta
Η αντίδραση από τα χαμηλά έτους  είχε καύσιμο κυρίως τις τραπεζικές μετοχές οι οποίες παραμένουν καταλυτικός κλάδος για τη διαμόρφωση της τάσης και του ενδιαφέροντος των επενδυτών. Ωστόσο, οι όγκοι δείχνουν πως μία σταθεροποιητική συνεδρίαση είναι πιθανή σήμερα προκειμένου να αφομοιωθούν τα πρόσφατα κέρδη.  
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης