Διεθνή

Pescov: Putin - Trump «θα συντονίσουν τα ρολόγια τους» σε πολλά ζητήματα

Pescov: Putin - Trump «θα συντονίσουν τα ρολόγια τους» σε πολλά ζητήματα
Οι πρόεδροι της Ρωσίας και των ΗΠΑ V. Putin και D. Trump κατά την διάρκεια της συνάντησής τους στις 11/11 θα συντονίσουν τα ρολόγια τους πάνω σε πολλά προβλήματα
Οι πρόεδροι της Ρωσίας και των ΗΠΑ V. Putin και D. Trump κατά την διάρκεια της συνάντησής τους στις 11 Νοεμβρίου στο Παρίσι θα συντονίσουν τα ρολόγια τους πάνω σε πολλά προβλήματα, μεταξύ των οποίων και αυτά που αφορούν την Συνθήκη για την κατάργηση των πυραύλων μικρού και μέσου βεληνεκούς (INF), δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου D. Pescov.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είπε ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο των εορταστικών εκδηλώσεων που θα γίνουν στο Παρίσι προς τιμήν της επετείου των 100 χρόνων από την λήξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, με βάση τη συμφωνία που επιτεύχθηκε κατά την διάρκεια της επίσκεψης στην Μόσχα του συμβούλου επί θεμάτων ασφαλείας του Αμερικανού προέδρου J. Bolton.
«Κύριος στόχος είναι να συντονίσουν τα ρολόγια τους» δήλωσε ο Pescov προσθέτοντας ότι «οι πρόεδροι της Ρωσίας και των ΗΠΑ παραδοσιακά έχουν να συζητήσουν πολλά ζητήματα για τα οποία πρέπει να ανταλλάξουν απόψεις, πολλά ζητήματα που αφορούν την σταθερότητα και μάλιστα με αφορμή την πρόθεση των Ηνωμένων Πολιτειών να αποχωρήσουν από την Συνθήκη για την κατάργηση των πυραύλων μέσου και μικρού βεληνεκούς».
Κατά την εκτίμηση του Pescov όλα αυτά τα ζητήματα θα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη της συνάντησης στο Παρίσι, η οποία όπως είπε, άρχισε να διαμορφώνεται, χωρίς ωστόσο να έχει ακόμη συγκεκριμενοποιηθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης