Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Goldman Sachs: Υπερβολικό το sell off στη Wall – Θα υπάρξει άνοδος 6% έως το τέλος του 2018

Goldman Sachs: Υπερβολικό το sell off στη Wall – Θα υπάρξει άνοδος 6% έως το τέλος του 2018
Τα προγράμματα επαναγοράς μετοχών που έχουν ανακοινώσει αρκετές αμερικανικές επιχειρήσεις θα αποτελέσουν παράγοντα στήριξης για τη Wall Street, σύμφωνα με την Goldman Sachs
Ως υπερβολικό χαρακτηρίζει το πρόσφατο sell off στη Wall Street η Goldman Sachs σε ανάλυσή της, υποστηρίζοντας ότι αυτό το «κενό» μπορεί να καλυφθεί από τα προγράμματα επαναγοράς μετοχών που έχουν ανακοινώσει αρκετές επιχειρήσεις.
Επιπρόσθετα οι αναλυτές του αμερικανικού ομίλου εκτιμούν ότι η αμερικανική αγορά μπορεί να εμφανίσει άνοδο έως και 6% έως το τέλος του 2018.
 
https://www.zerohedge.com/sites/default/files/inline-images/gs%20macro%20matrix.jpg?itok=DrNp83Vl

«Το πρόσφατο sell off φαίνεται να «ξέχασε» την καλή πορεία της οικονομίας.
Εκτιμούμε ότι, με δεδομένη την καλή πορεία τόσο της οικονομίας όσο και της εταιρικής κερδοφορίας, θα υπάρξει ανάκαμψη του S&P 500», τονίζει στην ανάλυση του ο David Kostin, κορυφαίος αναλυτής της Goldman Sachs.
Προσθέτει ακόμη ότι για 48% των εταιρειών που είναι εισηγμένες στον S&P 500 και έχουν ανακοινώσει μέχρι σήμερα αποτελέσματα γ’ τριμήνου, η αύξηση των κερδών έχει φθάσει στο 22,5%.
Όσο για τις καλύτερες επιλογές που μπορούν να πραγματοποιήσουν οι επενδυτές ο Kostin τους συμβουλεύει να διαλέξουν εταιρείες υψηλής ποιότητας, δηλαδή εταιρείες με χαμηλό χρέος, σταθερό ρυθμό αύξησης πωλήσεων και κερδών και υψηλές αποδόσεις ιδίων κεφαλαίων (RoE).
https://www.zerohedge.com/sites/default/files/inline-images/goldman%20matrix.jpg?itok=VkeW68Qa
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης