Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιαπωνία: Υποχώρησαν κατά -0,2% οι λιανικές πωλήσεις της χώρας, σε μηνιαία βάση, τον Σεπτέμβριο 2018

Ιαπωνία: Υποχώρησαν κατά -0,2% οι λιανικές πωλήσεις της χώρας, σε μηνιαία βάση, τον Σεπτέμβριο 2018
Σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους, οι λιανικές πωλήσεις στην Ιαπωνία σημείωσαν άνδο οτης τάξεως του +2,1%
Πτώση σημείωσαν οι λιανικές πωλήσεις στην Ιαπωνία, σε μηνιαία βάση, τον Σεπτέμβριο του 2018, σύμφωνα με τα σημερινά (29/10) στοιχεία του Υπουργείου Οικονομίας της χώρας.
Ειδικότερα, οι λιανικές πωλήσεις της χώρας υποχώρησαν κατά -0,2% σε σύγκριση με τον Αύγουστο του 2018, με τα στοιχεία να επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Παράλληλα, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους, οι πωλήσεις του τομέα λιανικής της χώρας σημείωσαν άνοδο της τάξεως του +2,1%.
Η μεγαλύτερη ετήσια άνοδος σημειώθηκε στις πωλήσεις καυσίμων, και συγκεκριμένα στο +13%, την ίδια στιγμή που οι πωλήσεις μηχανημάτων και εξοπλισμού ενισχύθηκαν κατά +4,9%.
Οι πωλήσεις τροφίμων και ποτών σημείωσαν άνοδο της τάξεως του +2,1% σε ετήσια βάση, ενώ οι πωλήσεις υφασμάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ ενισχύθηκαν κατά +1,2%.
Αντίθετα, οι πωλήσεις γενικών εμπορευμάτων υποχώρησαν κατά -1,3% ενώ οι πωλήσεις οχημάτων σημείωσαν ετήσια πτώση της τάξεως του -0,2%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης