Πολιτική

Κικίλιας (ΝΔ): H κυβέρνηση καταρρέει - Αποσυντίθεται γεμίζοντας την αρένα της πολιτικής μάχης με λάσπη

Κικίλιας (ΝΔ): H κυβέρνηση καταρρέει - Αποσυντίθεται γεμίζοντας την αρένα της πολιτικής μάχης με λάσπη
«ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ήρθαν στην εξουσία μόνο και μόνο για να θυμόμαστε ότι κάποτε αψηφήσαμε δια της ψήφου μας τη χώρα, ώστε να φτάσει σε αυτό το χάλι», τονίζει ο Β. Κικίλιας
«H κυβέρνηση καταρρέει και αποσυντίθεται γεμίζοντας την αρένα της πολιτικής μάχης με λάσπη», υπογραμμίζει σε άρθρο του στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.
«Σε αυτή την αρένα έχουν πλεονέκτημα οι ξεδιάντροποι, οι ανήθικοι και οι αδίστακτοι.
Μεθυσμένοι από την dolce vita της εξουσίας, αλαζόνες και υπερφίαλοι, καθυβρίζουν με κάθε τρόπο τους πολιτικούς τους αντιπάλους, προσβάλλοντας την προσωπικότητα και την υπόληψή τους.
Δεν έχουν κανένα αξιακό ανάχωμα να σπιλώσουν ακόμα και τη σύζυγο ή την οικογένεια όσων θέλουν να βλάψουν», συμπληρώνει χαρακτηριστικά.
Ακόμη, ο κ. Κικίλιας κατηγορεί τους κυβερνώντες ότι «έχουν ως στρατηγική το "πες πες, κάτι θα μείνει" και με όχημα τα fake news παρουσιάζουν το ψέμα σαν αλήθεια. Δεν υπάρχει στον κόσμο τους η διάκριση των εξουσιών.
Μόνο λαϊκά δικαστήρια, απειλές για φυλακίσεις, και πύρινες κομματικές ομιλίες στους κομισάριους συντρόφους».
«Αναπαράγεται άκριτα και διαρκώς η λάσπη, αδιαφορώντας για τη μεγάλη ζημιά που προκαλείται στη χώρα και που στο μέλλον θα γυρίσει ως μπούμερανγκ εναντίον τους ή όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας "σπέρνουν ανέμους θα θερίσουν θύελλες"», προσθέτει.
Κατά τον ίδιο, «έξω από αυτόν τον κινούμενο βούρκο στέκονται οι άξιοι και ικανοί, έντιμοι και εργατικοί Έλληνες» και «απέναντι στις άναρθρες κραυγές συκοφαντίας, υπάρχουν δυναμικές φωνές αλήθειας», ενώ υποχρέωση όλων είναι «να τους βρούμε, να τους ξεχωρίσουμε, να τους αναδείξουμε και να τους ακολουθήσουμε, πέρα και πάνω από κάθε κομματική σημαία».
Όπως σημειώνει, «ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ήρθαν στην εξουσία μόνο και μόνο για να θυμόμαστε ότι κάποτε αψηφήσαμε δια της ψήφου μας τη χώρα, ώστε να φτάσει σε αυτό το χάλι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης