Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η απάντηση Παπαγγελόπουλου σε Ράικου: Πρώτη φορά ακούω ότι οι εισαγγελείς έχουν κύκλους

Η απάντηση Παπαγγελόπουλου σε Ράικου: Πρώτη φορά ακούω ότι οι εισαγγελείς έχουν κύκλους
Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, απάντησε στις καταγγελίες της πρώην εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς, Ελένης Ράικου
Η πρώην εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, μπήκε στο στόχαστρου του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, με αφορμή τους ισχυρισμούς της για παρεμβάσεις που είχε δεχθεί όσο ήταν εισαγγελέας.
«Άλλο πάλι και τούτο.
Πρώτη φορά ακούω ότι οι εισαγγελείς έχουν κύκλους.
Είναι κι αυτό ένα από τα φαινόμενα του καιρού μας.
Όταν διευκρινιστεί ποιοι είναι οι κύκλοι, τι καταγγέλλουν και αν πράγματι οι κύκλοι αυτοί με την αγοραία γλώσσα εκπροσωπούν την εν λόγω κυρία θα δοθούν απαντήσεις και θα τεθούν ενδιαφέροντα ερωτήματα για τα οποία θα δοθούν ενδιαφέρουσες απαντήσεις» τόνισε από το βήμα της Βουλής.
Απαντώντας μάλιστα σε σχόλιο του κ. Παπαθεοδώρου για ειδικά δικαστήρια ο κ. Παπαγγελόπουλος άφησε να εννοηθεί ότι θα προσφύγει ο ίδιος στη δικαιοσύνη: "Δεν ξέρω αν θα υπάρξουν ειδικά δικαστήρια αλλά ξέρω ότι θα υπάρξουν άλλα δικαστήρια για όσα γράφονται και λέγονται χωρίς αιδώ".
Εν τω μεταξύ, ο κ. Παπαγγελόπουλος αναφέρθηκε και στα περί χρηματισμού της κυβέρνησης από τον Soros επισημαίνοντας: «Αυτό δεν μπορεί να σταθεί με καμία λογική, η κυβέρνηση κάνει κάτι που πιστεύει ότι είναι σωστό, το κάνει με θάρρος, αναλαμβάνει προσωρινά θέλω να πιστεύω το πολιτικό κόστος και να πληρώσει επειδή θεωρεί ότι κάνει αυτό που είναι καθήκον της;»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης