Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Ο Πάνος Καμμένος σε ρόλο Ιφιγένειας!

Ο Πάνος Καμμένος σε ρόλο Ιφιγένειας!
Η πολιτική στάση του Πάνου Καμμένου θυμίζει το προεκλογικό τηλεοπτικό σποτ που αποτρέπει τον εκτροχιασμό του τραίνου με σκοπό να φθάσει στον προορισμό
Ο Πάνος Καμμένος γράφει τη δική του ιστορία στη σημερινή πολιτική ζωή αφήνοντας … θέλοντας και μη το δικό του στίγμα.
Πρόκειται για μια πολιτική προσωπικότητα  που κάνει τα πάντα για να παραμένει στην καρέκλα του υπουργού Εθνικής Άμυνας όπως λένε οι επικριτές του, θυσιάζοντας τις αρχές του κόμματος, και παραδίδει στους γείτονες μας τους Σκοπιανούς τη συμφωνία των Πρεσπών που - να σημειωθεί - την πολεμά από την πρώτη στιγμή χωρίς ωστόσο να τολμά να ρίξει την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.
Ο ίδιος διαβεβαιώνει ότι μόλις έρθει  η συμφωνία θα την καταψηφίσει και θα αποχωρήσει χωρίς να καθιστά σαφές πώς θα το κάνει.
Η πολιτική στάση του Πάνου Καμμένου θυμίζει το προεκλογικό τηλεοπτικό σποτ που αποτρέπει τον εκτροχιασμό του τραίνου με σκοπό να φθάσει στον προορισμό.
Οι πολιτικοί του αντίπαλοι μέσα και έξω από το κόμμα μάλλον θα …προσεύχονται νυχθημερόν να τα καταφέρει και να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις έτσι ώστε το τραίνο να πάει στον προορισμό του δηλαδή να έρθει προς ψήφιση η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή των Ελλήνων.
Το ερώτημα που θέτει ο κάθε πολίτης είναι ποιο είναι το αντάλλαγμα που τυχόν έχει εξασφαλίσει ο αρχηγός των ΑΝΕΛ; Γιατί θυσιάζεται ο Πάνος Καμμένος γι’ όλους όσους διαφωνούν με τη συμφωνία των Πρεσπών καθώς πρόκειται για μία «κακή» λύση σε ένα πρόβλημα που βρίσκεται στο προσκήνιο περίπου 30 χρόνια.
Τα ιερά και όσια της Μακεδονίας βρίσκονται ακόμη στα χέρια του Πάνου Καμμένου, ο οποίος προσωρινά ξεχνά γιατί ψήφισε ο ελληνικός λαός τους ΑΝΕΛ και τους έβαλε στην Βουλή.
Από την πλευρά της η Νέα Δημοκρατία πολεμά τη συμφωνία αλλά δηλώνει ότι, όταν έλθει στην κυβέρνηση, δεν θα μπορεί να την καταργήσει, εφόσον έχει ήδη ψηφισθεί από την ελληνική Βουλή.
Είναι πρόδηλο ότι ο Πάνος Καμμένος θυσιάζεται για μία συμφωνία που δεν τη θέλει όπως και για τα πολιτικά κόμμα της Βουλής που την πολεμούν αλλά κανένας δεν τείνει χείρα βοηθείας ενώ δεν πέφτει στο τραπέζι μια ανοικτή συμφωνία προς τον Π. Καμμένο για να αποτραπεί η προδοσία.
Τι του απομένει λοιπόν, ο ρόλος της Ιφιγένειας για τον κυβερνητικό εταίρο.
 
Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης