Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Την υπογραφή συμφωνίας αναστολής με τις πιστώτριες τράπεζες ανακοίνωσε η ΑΛΟΥΜΥΛ

Την υπογραφή συμφωνίας αναστολής με τις πιστώτριες τράπεζες ανακοίνωσε η ΑΛΟΥΜΥΛ
Την υπογραφή συμφωνίας αναστολής (standstill agreement) με τις πιστώτριες τράπεζες ανακοίνωσε η διοίκηση της ΑΛΟΥΜΥΛ
Την υπογραφή συμφωνίας αναστολής (standstill agreement) με τις πιστώτριες τράπεζες ανακοίνωσε η διοίκηση της ΑΛΟΥΜΥΛ.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι πιστώτριες τράπεζες συμφώνησαν, κατόπιν σχετικού αιτήματος, να παράσχουν στην εταιρεία μία περίοδο ανοχής (standstill), εντός της οποίας θα καταρτισθεί βιώσιμο σχέδιο αναδιάρθρωσης των δανειακών υποχρεώσεών της.
Η σύμβαση αναστολής ισχύει αναδρομικά από 12.07.2018 και προβλέπει αρχική περίοδο ανοχής, μέχρι την 12η.12.2018, με δυνατότητα περαιτέρω παράτασης.
Ως εκ τούτου, η τακτή ημερομηνία λήξης εκάστου ομολογιακού δανείου μετατίθεται κατά την ημερομηνία λήξης της σύμβασης αναστολής, καθιστώντας έτσι το σύνολο του τραπεζικού δανεισμού της εταιρείας μη ληξιπρόθεσμο.
Ταυτόχρονα, συμφωνήθηκε ο διορισμός της εταιρείας «Alvarez & Marsal Ελλάς Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Μονοπρόσωπη Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης» ως συμβούλου αναδιάρθρωσης, προκειμένου να παράσχει στις πιστώτριες τράπεζες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία της εταιρείας.
«Τέλος, σε εκτέλεση των όρων της ως άνω σύμβασης αναστολής, συμφωνήθηκε, προς εξασφάλιση των δανειακών υποχρεώσεων, η εκ μέρους των βασικών μετόχων της εταιρείας, σύσταση ενεχύρου πρώτης τάξης επί μετοχών εκδόσεως της εταιρείας και κυριότητάς τους» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης