Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Συντηρητική κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων της Folli Follie και μελών του ΔΣ με δικαστική απόφαση

tags :
Συντηρητική κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων της Folli Follie και μελών του ΔΣ με δικαστική απόφαση
«Παγώνουν» τα περιουσιακά στοιχεία της Folli Follie και της διοίκησης της με δικαστική απόφαση
Tο πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση τριών επενδυτών και μιας αλλοδαπής εταιρείας για συντηρητική κατάσχεση – μέχρι του ποσού των 160.000 ευρώ, κατά της Folli – Follie και μελών του διοικητικού της συμβουλίου.
Ειδικότερα, τρία φυσικά πρόσωπα, καθώς επίσης και μία ξένη εταιρεία, στρέφονται κατά της Folli Follie και έξι μελών του διοικητικού συμβουλίου, ζητώντας να τους χορηγηθεί άδεια συντηρητικής κατάσχεσης μέχρι του ποσού των 160.000 ευρώ.
Οι προσφεύγοντες αναφέρουν ότι υπέστησαν τη ζημιά αυτή μέσω των θέσεων που είχαν από επενδύσεις σε μετοχές και παράγωγα της Folli Follie.
Η υπόθεση είχε αναβληθεί δύο φορές στο παρελθόν, ενώ κατά τη σημερινή συζήτηση στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα των δικηγόρων της εταιρείας για να δοθεί νέα αναβολή.
Η προσωρινή διαταγή επί της ουσίας διατάσσει τη μη μεταβολή (μεταβίβαση , πώληση κλπ) περιουσιακών στοιχείων μέχρι αυτού του ποσού.
Ήδη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών έχουν δεσμευθεί όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί, οι θυρίδες και χρηματοπιστωτικά προϊόντα της εταιρίας και 7 μελών του διοικητικού της συμβουλίου ενώ η απόφαση για συντηρητικά κατάσχεση
Αφορά την «FOLLI FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» όπως εκπροσωπείται νόμιμα και τους: Δημήτριο Κουτσολιούτσο, Γεώργιο Κουτσολιούτσο, Αικατερίνη Κουτσολιούτσο, Φραγκίσκο Γρατσώνη και Ειρήνη Νιώτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης