Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Η Συμφωνία των Πρεσπών θα έρθει στην Ελλάδα τον Μάρτιο – Θα υπάρξει πλειοψηφία στη Βουλή

Παπαδημούλης: Η Συμφωνία των Πρεσπών θα έρθει στην Ελλάδα τον Μάρτιο – Θα υπάρξει πλειοψηφία στη Βουλή
Το καλύτερο για την χώρα οι εκλογές να γίνουν τον Οκτώβριο είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την εκτίμηση πως η Συμφωνία των Πρεσπών θα έρθει στην Ελλάδα τον ερχόμενο Μάρτιο διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, ο οποίος υποστήριξε πως το καλύτερο για την χώρα είναι οι εθνικές εκλογές να γίνουν τον Οκτώβριο του 2019.
«Η Συμφωνία στην Ελλάδα θα έρθει τον Μάρτιο.
Μέχρι τότε το κυβερνητικό πρόγραμμα θα έχει τη μη περικοπή των συντάξεων, τη νομοθέτηση των εξαγγελιών Τσίπρα στη ΔΕΘ, την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της Συνταγματικής Αναθεώρησης και μετά η Συμφωνία των Πρεσπών» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος εκτίμησε ότι θα υπάρξει κοινοβουλευτική πλειοψηφία για τη Συμφωνία.
Ο κ.Παπαδημούλης παραδέχθηκε ότι η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ αυτόν τον τελευταίο χρόνο παρουσιάζει προβλήματα, ενόψει και των εκλογών που πιέζει και εντείνει τις ανησυχίες, αν και επικαλέστηκε τις δηλώσεις Καμμένου ότι δεν τίθεται θέμα έως τον Μάρτιο ούτε υπάρχει περίπτωση σύμπλευσης με τη ΝΔ.
«Το καλύτερο για τη χώρα είναι οι εκλογές να γίνουν τον Οκτώβριο» τόνισε ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος εκτίμησε ότι δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές νωρίτερα του Μαΐου του 2019.
«Το μήνυμα του Πρωθυπουργού είναι πολύ σαφές ως προς την αυστηρότητά του και προς τον Π. Καμμένο, δηλαδή η εθνική γραμμή είναι η στήριξη της Συμφωνίας των Πρεσπών» είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έκανε λόγο για φάουλ του Καμμένου στις ΗΠΑ.
«Δεν θα ξανασυμβεί γιατί θα είναι σαν να τα βάζει με τον ίδιο τον Τσίπρα.
Εάν έχει μία ζημιά ο Καμμένος από το Μακεδονικό, διακοπή της συνεργασίας με τον Τσίπρα και του έργου της κυβέρνησης θα οδηγούσε σε εξαΰλωση των ΑΝΕΛ» είπε ο κ.Παπαδημούλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης