Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Singularlogic: Άνοδος 14,9% στις πωλήσεις α΄εξαμήνου 2018

tags :
Singularlogic: Άνοδος 14,9% στις πωλήσεις α΄εξαμήνου 2018
Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) υπολογίζονται εφέτος σε 869 χιλ. ευρώ, έναντι ζημιών 3,9 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο 2017
Σημαντική βελτίωση αποτελεσμάτων σημείωσε η SingularLogic, μέλος του ομίλου MIG, κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. 
Σύμφωνα με την εξαμηνιαία λογιστική κατάσταση, οι πωλήσεις της εταιρείας σημείωσαν άνοδο 14,9% σε σχέση με το ίδιο διάστημα του 2017, φτάνοντας το επίπεδο των 20 εκατ. ευρώ, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.
Τα μικτά κέρδη κατά το πρώτο εξάμηνο διπλασιάστηκαν σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2017 και υπολογίζονται σε 4,9 εκατ. ευρώ έναντι 2,4 εκατ. ευρώ πέρυσι.
Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) υπολογίζονται εφέτος σε 869 χιλ. ευρώ, έναντι ζημιών 3,9 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο 2017.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της SingularLogic κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:  «Υλοποιούμε με σταθερότητα και συνέπεια το πρόγραμμα Αναδιοργάνωσης και Ανάπτυξης που έχει αποφασίσει η Διοίκηση της εταιρείας, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά πληροφορικής. 
Στην προσπάθεια αυτή συμβάλλουν καθοριστικά η στήριξη του μετόχου μας, η αφοσίωση του στελεχιακού δυναμικού και όλων των εργαζόμενων και συνεργατών του Ομίλου, αλλά και η προτίμηση των πελατών, εντός και εκτός Ελλάδος, που γνωρίζουν ότι είμαστε κοντά τους.
Μοναδική επιδίωξή μας, να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών που μας εμπιστεύονται.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης