Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεραμέως: Η ΝΔ δεσμεύεται ότι δεν θα ανεχθεί το καθεστώς ανομίας που έχει επιβληθεί στα ακαδημαϊκά ιδρύματα

Κεραμέως: Η ΝΔ δεσμεύεται ότι δεν θα ανεχθεί το καθεστώς  ανομίας που έχει επιβληθεί στα ακαδημαϊκά ιδρύματα
"Το Κράτος θα εγγυηθεί ότι φοιτητές, καθηγητές και εργαζόμενοι θα αισθάνονται επιτέλους ασφαλείς", τονίζει  η Ν. Κεραμέως
«Με πρωτοφανή προκλητικότητα ο Υπουργός Παιδείας μετακυλίει ακόμη μία φορά την ευθύνη της Κυβέρνησης για τη διαφύλαξη της νομιμότητας στα τριτοβάθμια Ιδρύματα, στους ίδιους τους φοιτητές», αναφέρει σε δήλωσή της η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Επικρατείας, Ν. Κεραμέως.
Ειδικότερα, η κ. Κεραμέως, σχολιάζοντας τη σημερινή συνέντευξη του Κ. Γαβρόγλου στον Ελεύθερο Τύπο, αναφέρει «πού είναι το φοιτητικό κίνημα, πού είναι οι φοιτητές να διεκδικήσουν τους χώρους τους και την ακαδημαϊκή ειρήνη;"
Τάδε έφη ο Υπουργός Παιδείας, ερωτώμενος για την κατάληψη χώρου της Φιλοσοφικής Σχολής από το Ρουβίκωνα, υπενθυμίζοντας σε όλους τις παλαιότερες δηλώσεις του περί “απουσίας ρωμαλέου φοιτητικού κινήματος”».
Όπως τονίζει η ίδια, «τη στιγμή που η Πανεπιστημιακή κοινότητα βιώνει έναν πρωτόγνωρο αναβρασμό και το ένα μετά το άλλο Πανεπιστημιακά Ιδρύματα κλείνουν ή προειδοποιούν ότι θα αναστείλουν τη λειτουργία τους εξαιτίας της ανομίας που κυριαρχεί στους χώρους τους, ο αρμόδιος Υπουργός σφυρίζει αδιάφορα, παραμένοντας συνεπής στις ιδεοληψίες του.
«Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί το καθεστώς φόβου και ανομίας που έχει επιβληθεί στα ακαδημαϊκά ιδρύματα.
Το Κράτος θα εγγυηθεί ότι φοιτητές, καθηγητές και εργαζόμενοι θα αισθάνονται επιτέλους ασφαλείς», καταλήγει η Ν. Κεραμέως.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης