Μηταράκης (ΝΔ): Ο Καμμένος στηρίζοντας την κυβέρνηση, στηρίζει εμπράκτως τη Συμφωνία των Πρεσπών

Μηταράκης (ΝΔ): Ο Καμμένος στηρίζοντας την κυβέρνηση, στηρίζει εμπράκτως τη Συμφωνία των Πρεσπών
Ο Ν. Μηταράκης επαναλαμβάνει ότι η ΝΔ θα καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών
«Ο κ. Καμμένος, παρά τους λεκτικούς λεονταρισμούς του, στηρίζει την κυβέρνηση κι έτσι εμπράκτως στηρίζει και τη Συμφωνία των Πρεσπών», υπογραμμίζει ο βουλευτής Χίου της ΝΔ και Αν. Τομεάρχης Εργασίας, Ν. Μηταράκης, σε συνέντευξή του Κυριακάτικη Κontra news.
Όπως σημειώνει, «ο κ. Τσίπρας απέπεμψε τον βασικό υποστηρικτή και πρωτεργάτη της Συμφωνίας των Πρεσπών, (σ.σ. τον Ν. Κοτζιά) αποδεικνύοντας ότι είναι όμηρος του συνεταίρου του, κ. Καμμένου».
Ο κ. Μηταράκης αναφέρει χαρακτηριστικά πως «πρόκειται για μια απίστευτη διγλωσσία του ίδιου του πρωθυπουργού και ένα παιχνίδι για να διατηρηθούν στην εξουσία, παίζοντας όμως με τα εθνικά μας θέματα».
Ο ίδιος επαναλαμβάνει ότι η ΝΔ «θα καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών είτε στη σημερινή, είτε στην επόμενη Βουλή».
Σημειώνει δε, πως «όλοι γνωρίζουν, ότι από τη στιγμή που αυτή υπεγράφη, παράγει έννομα αποτελέσματα και αν κυρωθεί, μετά τα περιθώρια θα είναι εξαιρετικά περιορισμένα.
Γι’ αυτό και εμείς ζητάμε άμεσα εκλογές ώστε να αποφύγουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο».
Σχετικά με τον προϋπολογισμό που κατατέθηκε στην Κομισιόν ο κ. Μηταράκης τονίζει πως είναι «η πρώτη φορά που έχουμε προϋπολογισμό σεναρίων», προσθέτοντας ότι «τα στοιχεία του Προσχεδίου δεν είναι ενθαρρυντικά, καθώς δείχνουν στασιμότητα των επενδύσεων για το 2018 και αυτό επιβαρύνει και τις προβλέψεις του 2019».
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS