Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκανδαλίδης: Εκλογές έπρεπε ήδη να έχουν γίνει και να έχει αλλάξει ρότα η χώρα

Σκανδαλίδης: Εκλογές έπρεπε ήδη να έχουν γίνει και να έχει αλλάξει ρότα η χώρα
"Το Κίνημα Αλλαγής δεν πάει πουθενά, δεν γίνεται τσόντα κανενός", αναφέρει ο Κ. Σκανδαλίδης
«Εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή μέχρι το Μάιο που κατά τη γνώμη μου είναι η καταληκτική ημερομηνία.
Έπρεπε ήδη να έχουν γίνει και να έχει αλλάξει ρότα η χώρα», ανέφερε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και ηγετικό του στέλεχος, Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
«Δυστυχώς η επιμονή να παραμείνει στους θώκους της εξουσίας μια κυβέρνηση που εξάντλησε αλόγιστα κάθε δυνατότητα και έχασε κάθε λαϊκό στήριγμα και πολιτικό πλεονέκτημα βλάπτει καίρια τα εθνικά συμφέροντα, τη δημοκρατία και την αναγκαία κοινωνική συνοχή», προσθέτει.  
Ο κ. Σκανδαλίδης επικρίνει τις δηλώσεις του Π. Καμμένου, στις ΗΠΑ, υποστηρίζοντας ότι ευτελίζεται η κυβέρνηση και δεν πάει μπροστά η χώρα.
 Αναφερόμενος στις εξελίξεις για τη συμφωνία των Πρεσπών, μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ, αναφέρει ότι «όλα είναι στον αέρα και απόρροια ατυχών χειρισμών, ατελούς συμφωνίας και αγνόησης των αισθημάτων και των απαιτήσεων των λαών».
Προσθέτει  πως η κυβέρνηση «ψηφοθηρεί όταν μια χρυσή ευκαιρία να λυθεί το πρόβλημα οριστικά, την μετέτρεψε σε μια μονομερή λύση παράδοσης από μας της ταυτότητας και της γλώσσας».
 Αναφερόμενος στο μέτωπο της οικονομίας, σημείωσε ότι  «το ότι η οικονομία μετά την τυπική λήξη του μνημονίου που υπέγραψαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βρέθηκε στον αέρα των αγορών απροστάτευτη και παραπαίουσα με προεξάρχουσες τις τράπεζες απλώς δικαιώνει όσους υποστήριζαν την πιστοληπτική γραμμή αλλά και το ότι δεν υπάρχει καθαρή έξοδος», και πως «παραμένει παρούσα και η κρίση και το αδιέξοδο και οι δυσοίωνες προοπτικές.
Η κυβέρνηση διαψεύστηκε από τα πράγματα πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις».
 «Ούτε με τον ένα, ούτε με τον άλλο», αναφέρει
Για τη στάση του Κινήματος Αλλαγής σχετικά με τις συνεργασίες με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ αναφέρει «ούτε με τον ένα, ούτε με τον άλλο»,και συμπληρώνει «αν δεν μας δώσει ο λαός (σ.σ. ισχυρή εντολή), ας αναλάβουν αυτοί που μας διχάζουν και οδηγούν τη χώρα από αδιέξοδο σε αδιέξοδο».
Τέλος, τονίζει ότι «το Κίνημα Αλλαγής δεν πάει πουθενά, δεν γίνεται τσόντα κανενός, μένει αμετακίνητο στη θέση του και επεξεργάζεται και προτείνει τη μόνη βιώσιμη λύση για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Δεν διεκδικεί συμμετοχή για τις καρέκλες σε μια παλινόρθωση της Δεξιάς, ούτε να γίνει συνεταιράκι του ΣΥΡΙΖΑ σε μια δήθεν προοδευτική συμμαχία με τον αριστερό λαϊκισμό και τυχοδιωκτισμό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης