Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουβέλης: Το Κίνημα Αλλαγής δεν υπηρετεί τη συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων

Κουβέλης: Το Κίνημα Αλλαγής δεν υπηρετεί τη συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων
«H διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στη Δεξιά και την Αριστερά δεν έπαψε ποτέ να υφίσταται», σύμφωνα με τον Φ. Κουβέλη
«Το Κίνημα Αλλαγής, όπως εκφράζεται στο επίπεδο της ηγεσίας του, δεν υπηρετεί τη συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων», αναφέρει σε συνέντευξή του στη «Νέα Σελίδα» ο υπουργός Ναυτιλίας, και Νησιωτικής Πολιτικής, Φ. Κουβέλης.
Όπως σημειώνει, όσο η ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής έχει τη θέση ότι «στόχος μας είναι να ηττηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ», τα περιθώρια συμπόρευσης στενεύουν.
Για την κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ , ο κ. Κουβέλης σημειώνει πως είναι «ειδικού σκοπού» και με συγκεκριμένους στόχους.
Κατά τον ίδιο, «η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στη Δεξιά και την Αριστερά δεν έπαψε ποτέ να υφίσταται», ενώ «οι εφαρμοζόμενες πολιτικές είναι αυτές που υλοποιούν και εφαρμόζουν τις ιδεολογίες».
Ο κ. Κουβέλης χαρακτηρίζει «εξαιρετικά επιζήμιο μείγμα για τη χώρα και την κοινωνία» το ιδεολογικό στίγμα του κόμματος της ΝΔ.
Τέλος, εμφανίζεται ικανοποιημένος από την εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου για τις νησιωτικές επιχειρήσεις, κάνοντας λόγο για και για καθολική εφαρμογή του για όλους τους κατοίκους των νησιών.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης