Τελευταία Νέα
Διεθνή

Raab: Θα υπάρξει συμφωνία για το Brexit το φθινόπωρο 2018 - Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι

Raab: Θα υπάρξει συμφωνία για το Brexit το φθινόπωρο 2018 - Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι
Την πεποίθηση ότι η Βρετανία θα καταλήξει σε συμφωνία με την ΕΕ τους προσεχείς μήνες, εξέφρασε ο βρετανός υπουργός Brexit, Dominic Raab
Την πεποίθηση ότι η Βρετανία θα καταλήξει σε συμφωνία με την ΕΕ τους προσεχείς μήνες, εξέφρασε σήμερα (9/10/2018) ο βρετανός υπουργός Brexit, Dominic Raab, τονίζοντας ότι η βρετανική κυβέρνηση πρέπει να διατηρήσει την ψυχραιμία της κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.
«Οι διαπραγματεύσεις ήταν πάντα βέβαιο ότι θα ήταν δύσκολες λίγο πριν το τέλος, γι’ αυτό και θα πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι, αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι, και είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουμε σε συμφωνία αυτό το φθινόπωρο«, δήλωσε ο Raab στο κοινοβούλιο.
Ο ίδιος διευκρίνισε ότι στόχος είναι να υπάρξει συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής του Οκτωβρίου, αλλά ξεκαθάρισε ότι υπάρχει περιθώριο και για τον Νοέμβριο, ενώ υπογράμμισε ότι η σύνοδος του Οκτωβρίου θα αποτελέσει σημαντικό ορόσημο.
O Raab δήλωσε ακόμη ότι δεν θα δεχτεί τίποτα που να απειλεί τη συνταγματική ακεραιότητα του Ηνωμένου Βασιλείου.
Συνεχίζοντας την ομιλία του, ο βρετανός υπουργός Brexit πρόσθεσε πως οι διαπραγματεύσεις με την ΕΕ έχουν «εντατικοποιηθεί», ενώ τόνισε ότι συνεχίζουν να υπάρχουν κάποιες διαφορές στη συμφωνία για την αποχώρηση από το μπλοκ.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης