Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Η Eurolife ERB παρουσίασε στους συνεργάτες της τις πιο σύγχρονες τάσεις και λύσεις συνταξιοδοτικών προγραμμάτων

tags :
Η Eurolife ERB παρουσίασε στους συνεργάτες της τις πιο σύγχρονες τάσεις και λύσεις συνταξιοδοτικών προγραμμάτων
Εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα: «Ομαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα - Ένας στρατηγικός σύμμαχος για κάθε επιτυχημένη επιχείρηση»
Για την Eurolife ERB, η συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση των συνεργατών της διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη στρατηγική της εταιρείας για μια δυναμική ανάπτυξη.
Στο πλαίσιο αυτό και μέσα από την ευρύτερη συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, οι συνεργάτες της Eurolife ERB είχαν πρόσφατα την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ημερίδα με θέμα «Ομαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα – Ένας στρατηγικός σύμμαχος για κάθε επιτυχημένη επιχείρηση».
Είναι άλλωστε γεγονός ότι στο σημερινό οικονομικό περιβάλλον η πρόβλεψη για τη διατήρηση ενός αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης και μετά τη συνταξιοδότηση αποτελεί προτεραιότητα για κάθε εργαζόμενο.
Καθώς λοιπόν είναι πολλές οι επιχειρήσεις που επιλέγουν πλέον να προσφέρουν στους εργαζόμενους τους ομαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα, στη συγκεκριμένη ημερίδα παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν οι τάσεις και οι προοπτικές που διαμορφώνουν συνεχώς τα δεδομένα και επηρεάζουν κάθε εργαζόμενο.
Παράλληλα, οι εισηγητές αναφερθήκαν στις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει στους πελάτες της η Eurolife ERB απαντώντας στις σύγχρονες προκλήσεις.
Περισσότεροι από 140 συνεργάτες της Eurolife ERB παρακολούθησαν τη συγκεκριμένη ημερίδα, η οποία διοργανώθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Advanced Program in Management for Insurance Executives 2018», που υλοποιείται για 7η χρονιά, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, με στόχο τη διαρκή ανάπτυξη και εξέλιξη των συνεργατών της Eurolife ERB στο σύγχρονο περιβάλλον.
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Δρ. Πλάτων Τήνιος, ανέλυσε τις αλλαγές που επιτελούνται ήδη στον 1ο πυλώνα ασφάλισης και το δημόσιο συνταξιοδοτικό σύστημα, ενώ αναφέρθηκε και στις προοπτικές που δημιουργούνται σε μακρο-οικονομικό και μικρο-οικονομικό επίπεδο.
Στη συνέχεια, η κα. Μαρία Κωλέττα, Senior Director, Επικεφαλής Πωλήσεων Ιδιωτών Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ, αναφέρθηκε στα νέα και καινοτόμα εργαλεία που προσφέρουν πλέον ευελιξία στον σχεδιασμό ενός επενδυτικού προφίλ.
Από την πλευρά της Eurolife ERB, ο κ. Βαγγέλης Χαρατσάρης, Group Insurance & Affinities Sales Executive, παρουσίασε τα χαρακτηριστικά των ομαδικών συνταξιοδοτικών λύσεων που προσφέρει η εταιρεία και τα στοιχεία που τις καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικές για επιχειρήσεις και εργαζόμενους.
Όπως τόνισε στην εισαγωγική του ομιλία ο κ. Λεωνίδας Σίδερης, Διευθυντής Δικτύων Πωλήσεων, Ομαδικών και Affinities της Eurolife ERB:
«Στην Eurolife ERB διαθέτουμε μια μοναδική και πολύτιμη τεχνογνωσία την οποία συνεχώς εξελίσσουμε, γεγονός που μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε και να διαχειριζόμαστε καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις με ουσιαστικό όφελος για όλους.
Παράλληλα, τα εξειδικευμένα επενδυτικά στελέχη της εταιρείας εστιάζουν στη δημιουργία εξατομικευμένων επιλογών που συνδυάζουν σύγχρονα επενδυτικά εργαλεία και προσφέρουν εγγυημένο επιτόκιο και διαχρονικά υψηλή απόδοση, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε επιχείρησης».

Στη φωτογραφία απεικονίζονται (από αριστερά) οι:
Λεωνίδας Σίδερης, Διευθυντής Δικτύων Πωλήσεων, Ομαδικών & Affinities Eurolife ERB - Πλάτων Τήνιος, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Μαρία Κωλέττα, Senior Director-Επικεφαλής Πωλήσεων Ιδιωτών Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ - Βαγγέλης Χαρατσάρης, Group Insurance & Affinities Sales Executive Eurolife ERB

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης