Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

AXA: Νέα οικονομικότερη επιλογή στην ασφάλιση υγείας

tags :
AXA: Νέα οικονομικότερη επιλογή στην ασφάλιση υγείας
Η ΑΧΑ προσθέτει μια νέα, οικονομικότερη επιλογή σε όσους έχουν ήδη ασφάλιση υγείας στην ΑΧΑ ή σε άλλη εταιρία με κόστος ασφάλισης 25% χαμηλότερο σε σχέση με το Mediσυν2
Μια νέα, ευέλικτη επιλογή προσφέρει η ΑΧΑ από την 1η Οκτωβρίου 2018 στους καταναλωτές που επιθυμούν να ασφαλίσουν την υγεία τους με οικονομικότερο ασφάλιστρο.
Για το σκοπό αυτόν η εταιρία δημιούργησε μία προσθήκη στο πρόγραμμα «Mediσυν2», η οποία καλύπτει γεωγραφικά μόνο την Ελλάδα και, ως εκ τούτου, χαρακτηρίζεται από σχέση κόστους-αξίας μειωμένη κατά 25% σε σύγκριση με το Mediσυν2, που προσφέρει υπηρεσίες παγκοσμίως.

Ποιες είναι οι κύριες καλύψεις αυτής της επιλογής;
• Ανώτατο όριο κάλυψης: 200.000€/100% της δαπάνης
• Συμμετοχή στη δαπάνη: 1.500 €
• Θέση νοσηλείας: Γ’
• Γεωγραφική κάλυψη δαπανών: Μόνο στην Ελλάδα

Στη νέα επιλογή έχουν διατηρηθεί όλες οι σημαντικές καλύψεις αλλά με χαμηλότερα όρια κάλυψης, ενώ οι ασφαλισμένοι της ΑΧΑ μπορούν να λαμβάνουν επιπρόσθετα όλες τις εκπτώσεις που προσφέρει ήδη η ΑΧΑ στο Mediσυν2, όπως για παράδειγμα η έκπτωση οικογενειακού συμβολαίου ή η έκπτωση πολλαπλών συμβολαίων ασφάλισης στην εταιρία.
«Η ΑΧΑ δημιούργησε πριν 3 χρόνια ένα ολοκληρωμένο, ευέλικτο σύστημα υγείας, με τη βοήθεια του οποίου ο ασφαλισμένος μπορεί να προστατεύεται σφαιρικά και να ζει με περισσότερη ηρεμία.
Αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη για περισσότερη ευελιξία, προσφέρουμε σήμερα μία ακόμα επιλογή, με οικονομικότερο ασφάλιστρο, διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας και την υγιή ανάπτυξή μας.
Στόχος μας είναι να δημιουργούμε συνεχώς τις προϋποθέσεις για να αφαιρούμε έγνοιες από την καθημερινότητα των πελατών μας, ώστε να τους δίνουμε τη δύναμη να ζουν καλύτερα», δήλωσε ο Μπάμπης Αναστασιάδης, διευθυντής Προϊόντων, Marketing και Επικοινωνίας, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής στην ΑΧΑ Ελλάδας.
Η νέα επιλογή στο νοσοκομειακό πρόγραμμα Υγείας της ΑΧΑ απευθύνεται σε όσους ασφαλισμένους έχουν οποιουδήποτε τύπου νοσοκομειακό συμβόλαιο στην ΑΧΑ ή σε άλλη ασφαλιστική εταιρία και επιθυμούν να περιορίσουν το κόστος ασφάλισής τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης