Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νίκας (δήμαρχος Καλαμάτας): Ελεγχόμενη η κατάσταση στην πόλη – Προβλήματα στον παραλιακό δρόμο

Νίκας (δήμαρχος Καλαμάτας): Ελεγχόμενη η κατάσταση στην πόλη – Προβλήματα στον παραλιακό δρόμο
Τι ανέφερε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Π. Νίκας, για τα προβλήματα στην πόλη λόγω κακοκαιρίας
Ελεγχόμενη χαρακτήρισε την κατάσταση στην πόλη της Καλαμάτας, ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος σημείωσε ότι λόγω της κακοκαιρίας « προβλήματα καταγράφονται στον παραλιακό δρόμο της οδού Ναυαρίνου και σε μήκος ενός χιλιομέτρου».
Ειδικότερα, ο δήμαρχος Καλαμάτας, Π. Νίκας, μιλώντας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για τις επιπτώσεις στην πόλη από την κακοκαιρία, σημείωσε ότι οι δημοτικές αρχές είχαν ειδοποιήσει από την Παρασκευή 28/9 τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων για να απομακρύνουν από τον αιγιαλό τον εξοπλισμό τους και μάλιστα, «κάποιοι υπάκουσαν και κάποιοι όχι, με αποτέλεσμα, λόγω των ανέμων και του μεγάλου κυματισμού, να καταστραφούν είδη εξοπλισμού καταστημάτων, και σε συνδυασμό με αυτά που έβγαλε η θάλασσα, να δημιουργηθούν προβλήματα στο δρόμο».
Σε ό,τι αφορά την αποκατάσταση των ζημιών, ο ίδιος ανέφερε πως «περιμένουμε να κοπάσει η ένταση του φαινομένου και εκτιμούμε ότι μέχρι το βράδυ θα έχουμε καθαρίσει αυτό το τμήμα του δρόμου, όπως επίσης και άλλα δύο χιλιόμετρα, δυτικά της Καλαμάτας, προς την Μεσσήνη».
Επιπλέον, εκτίμησε ότι «οι μεγαλύτερες ζημιές έχουν προκληθεί σε ελαιόδεντρα και κηπευτικά», ενώ «οι ζημιές στον αστικό χώρο είναι περιορισμένες, δηλαδή σε τέντες και γλάστρες».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης