Τελευταία Νέα
Διεθνή

Mastercard: Κορυφαίος διεθνής προορισμός για το 2017 η Μπανγκόνγκ, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Mastercard: Κορυφαίος διεθνής προορισμός για το 2017 η Μπανγκόνγκ, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά
Κορυφαίος διεθνής προορισμός για το 2017 η Μπανγκόνγκ
Η Μπανγκόκ αναδεικνύεται, για τρίτη συνεχή χρονιά, ως ο κορυφαίος διεθνής προορισμός που επιλέγουν οι περισσότεροι ταξιδιώτες σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ειδικότερα, η πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, καλωσόρισε 20,5 εκατομμύρια επισκέπτες το 2017, με τις προβλέψεις να αναφέρουν ότι το 2018 θα φιλοξενήσει 9,06% περισσότερους επισκέπτες, σύμφωνα με τη λίστα της Mastercard.
Η ετήσια λίστα της Mastercard εξετάζει τον όγκο των επισκεπτών στις 162 μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, λαμβάνοντας υπόψη τόσο αυτούς που ταξιδεύουν για να κάνουν διακοπές όσο και αυτούς που το κάνουν για επαγγελματικούς λόγους.
Η πρωτεύουσα της Νοτιοανατολικής Ασίας αφήνει πίσω, στη δεύτερη θέση, το Λονδίνο με 19,83 εκατομμύρια επισκέπτες και στην τρίτη το Παρίσι, με 17,44 εκατομμύρια επισκέπτες.
Στην τέταρτη θέση βρίσκεται το Ντουμπάι με 15,79 εκατομμύρια ταξιδιώτες και ακολουθείται από τη Σιγκαπούρη με 13,91 εκατομμύρια επισκέπτες.
Η Νέα Υόρκη, είναι η μόνη πόλη της Βόρειας Αμερικής που διατηρεί μια θέση στην πρώτη δεκάδα, λαμβάνοντας την έκτη θέση, με 13,13 εκατομμύρια διεθνείς επισκέπτες.
Το Ντουμπάι, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σχετικά με τα χρήματα που ξοδεύονται ανά διανυκτέρευση από τους διεθνείς τουρίστες, με τον μέσο όρο να αγγίζει τα 537 δολάρια.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης