Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Η Affidea χορηγός του Greece Race for the Cure

tags :
Η Affidea χορηγός του Greece Race for the Cure
Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Affidea συμμετέχει ενεργά στον αγώνα για την ενημέρωση και την έγκαιρη πρόληψη του καρκίνου του μαστού που φέτος πραγματοποιείται στις 30 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο
«10 χρόνια χαρά-ζουμε δρόμο» το μήνυμα του 10ου Αγώνα κατά του Καρκίνου του Μαστού.
H Affidea και αυτή τη χρονιά ως Υπερήφανος Χορηγός παίρνει μέρος ενεργά στον Αγώνα για την ενημέρωση και την έγκαιρη πρόληψη, έναν αγώνα που αποτελεί πλέον ορόσημο για την πόλη της Αθήνας.
Το δρομικό γεγονός, το οποίο διοργανώνει το «Άλμα Ζωής», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, με αφετηρία το Ζάππειο.
Παράλληλα, η ομάδα της Affidea, ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα και ιδίως σε θέματα που αφορούν στις γυναίκες, θα συμμετέχει έμπρακτα σε αυτή την ξεχωριστή διαδρομή Δρόμου και Περιπάτου, με 273 εργαζομένους.
Εξάλλου, η προσφορά και η στήριξη σε ευάλωτες και ευαίσθητες ομάδες αποτελεί την αιχμή του δόρατος του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Affidea.
Το σταθερό και διαχρονικό μήνυμα της ομάδας του ομίλου διαγνωστικών εργαστηρίων συμπυκνώνεται στη φράση «πάνω από όλα είναι η υγεία».
Η Affidea θα βρίσκεται με δικό της περίπτερο και το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, ενισχύοντας την πληροφόρηση του κοινού για την αξία του προληπτικού ελέγχου, στο πλαίσιο της μεγάλης αυτής Γιορτής, που υμνεί τον αγώνα για τη ζωή, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για όσες γενναίες γυναίκες παλεύουν με τον καρκίνο του μαστού και όσες επιβίωσαν από τη νόσο.
Η Affidea με χαρά σας περιμένει όλους στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου στον αγώνα που αφυπνίζει, κινητοποιεί και ευαισθητοποιεί σχετικά με τη νόσο. Γιατί όλοι μαζί Χαρά-Ζουμε το δρόμο ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης