Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Σε χαμηλά 18 μηνών υποχώρησε το επιχειρηματικό κλίμα τον Σεπτέμβριο 2018, στις 107 μονάδες

Γαλλία: Σε χαμηλά 18 μηνών υποχώρησε το επιχειρηματικό κλίμα τον Σεπτέμβριο 2018, στις 107 μονάδες
Τα στοιχεία για τον δείκτη επιχειρηματικού κλίματος της Γαλλίας αποδείχθηκαν κατώτερα σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις
Πτώση σημειώθηκε στο κλίμα μεταξύ των επιχειρήσεων του γαλλικού μεταποιητικού κλάδου για τον Σεπτέμβριο του 2018, σύμφωνα με τα σημερινά (25/9) της στατιστικής υπηρεσίας Insee, με τον δείκτη να υποχωρεί στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων δεκαοκτώ μηνών.
Ειδικότερα, ο δείκτης επιχειρηματικού κλίματος της Insee υποχώρησε στις 107 μονάδες, έναντι 110 μονάδων τον Αύγουστο του 2018, γεγονός που αποτέλεσε το χαμηλότερο επίπεδο από τον Μάρτιο του 2017.
Παράλληλα, τα στοιχεία αποδείχθηκαν κατώτερα σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών, οι οποίοι ανέμεναν η πτώση του δείκτη να περιοριστεί στις 109 μονάδες.
Σε ότι αφορά τον υποδείκτη ο οποίος αφορά τις προσδοκίες των επιχειρήσεων που αφορούν την προσωπική παραγωγή, καταγράφηκε σημαντική πτώση στις 9 μονάδες, έναντι 20 μονάδων τον προηγούμενο μήνα.
Ωστόσο, οι επιχειρήσεις εμφανίστηκαν λιγότερο απαισιόδοξες αναφορικά με τις γενικές προοπτικές παραγωγής του κλάδου, με τον σχετικό υποδείκτη να υποχωρεί στις 9 μονάδες, έναντι 11 μονάδων τον προηγούμενο μήνα.
Παράλληλα, ο δείκτης που αφορά τη δραστηριότητα των προηγούμενων μηνών υποχώρησε στις 15 μονάδες, έναντι 18 μονάδων τον Αύγουστο, ενώ ο δείκτης που αφορά τις προοπτικές απασχόλησης παρέμεινε σταθερός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης