Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Είμαστε η μόνη δύναμη που έχει ολοκληρωμένη πρόταση για ανάπτυξη και κοινωνική ασφάλεια

Γεννηματά: Είμαστε η μόνη δύναμη που έχει ολοκληρωμένη πρόταση για ανάπτυξη και κοινωνική ασφάλεια
Το Κίνημα Αλλαγής είναι σήμερα ο προοδευτικός πολιτικός φορέας στη χώρα μας, τονίζει η Φ. Γεννηματά
«Το Κίνημα Αλλαγής είναι η μόνη δύναμη που έχει ολοκληρωμένη πρόταση για ανάπτυξη και κοινωνική ασφάλεια», τονίζει η πρόεδρός του, Φ. Γεννηματά σε συνέντευξή της στην εφημερίδα ‘’ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ’’.
Όπως σημειώνει, «ζητάμε ισχυρή εντολή για να έχουμε τη δυνατότητα να εξασφαλίσουμε προοδευτική διακυβέρνηση.
Μετά το τέλος του αχρείαστου «προγράμματος Τσίπρα» το δίλημμα για τον Ελληνικό Λαό δεν μπορεί να είναι μιζέρια ή ρίσκο να βρεθεί στο κενό.
Γιατί αυτό ουσιαστικά προτείνουν αντίστοιχα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ».
Το Κίνημα Αλλαγής, όπως αναφέρει, « είναι σήμερα ο προοδευτικός πολιτικός φορέας στη χώρα μας.
Είναι η εναλλακτική λύση απέναντι στον διπλό συντηρητισμό που εκφράζουν η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, η συνέχεια και το μέλλον της δημοκρατικής παράταξης στη χώρα μας, η πραγματικά προοδευτική κυβερνητική λύση».
Κατά την ίδια, «ο κ.Τσίπρας αποδείχθηκε ανίκανος να οδηγήσει στην ανάπτυξη και να δημιουργήσει ποιοτικές θέσεις εργασίας.
Έχει ευτελίσει την κοινωνική πολιτική σε ελεημοσύνη με ψίχουλα. Μοιράζει τη φτώχεια και καταδικάζει μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού σε αυτή.
Ο κ.Μητσοτάκης μιλάει για ανάπτυξη που αφορά τους λίγους και ισχυρούς, χωρίς καμιά ευκαιρία για όσους σήμερα περνούν δύσκολα να ξεφύγουν από το τέλμα, χωρίς καμιά προστασία όσων δεν μπορούν να ακολουθήσουν .
Η πόλωση και ο διχασμός που καλλιεργούν , αποθαρρύνει επενδυτές, διώχνει τα παιδιά στο εξωτερικό και ενισχύει τους αρνητές της δημοκρατίας, τους φασίστες.
Η ενίσχυση αυτών των δύο πολιτικών μόνο σε νέα αδιέξοδα οδηγεί.
Σε κίνδυνο νέων μνημονίων».
Υπογραμμίζει δε, πως «δεν θα συμμετέχουμε σε Κυβέρνηση που θα συνεχίσει τις ίδιες πολιτικές των φόρων και της διάλυσης της μεσαίας τάξης ,όπως γίνεται σήμερα», ούτε «σε μια Κυβέρνηση χωρίς προοδευτική πυξίδα απλά και μόνο για να βγουν οι αριθμοί.
 Γιατί απλά κάτι τέτοιο δεν οδηγεί σε λύση και ασφαλή έξοδο από την κρίση».
Ακόμη, η κ. Γεννηματά σημειώνει ότι  «ο ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική πρακτική αποδείχθηκε δύναμη συντήρησης.
Το πιο παλιό από το παλιό.
Το φλερτ του κυρίου Τσίπρα με την ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία, είναι απλά ένας ακόμα ευκαιριακός ελιγμός του».
Περαιτέρω, σημειώνει ότι το ΚΙΝΑΛ δεν θα ψηφίσει στη Βουλή τη συμφωνία των Πρεσπών, τονίζοντας πως  «οι παραχωρήσεις της Ελληνικής κυβέρνησης στα κρίσιμα ζητήματα της Μακεδονικής εθνικότητας και της γλώσσας, που συντηρούν τον αλυτρωτισμό και πιθανότατα θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα από αυτά που υποτίθεται πως θα λύσουν,  μας βρήκαν και μας βρίσκουν ριζικά αντίθετους.
Πρόκειται για παραχωρήσεις επικίνδυνες και ανιστόρητες».
Με αφορμή το θέμα των δανείων των κομμάτων αναφέρει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει προχωρήσει σε έλεγχο και εξυγίανση των οικονομικών του και σε ρυθμίσεις δανείων.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης