Τελευταία Νέα
Διεθνή

Le Journal du Dimanche: Στο ναδίρ η δημοτικότητα Macron - Μόλις το 29% των Γάλλων είναι ικανοποιημένο από την πολιτική του

Le Journal du Dimanche: Στο ναδίρ η δημοτικότητα Macron - Μόλις το 29% των Γάλλων είναι ικανοποιημένο από την πολιτική του
Πολλοί ψηφοφόροι διάφορων τάξεων παραπονιούνται ότι οι πολιτικές του ωφελούν κυρίως τις εταιρείες και τους πλούσιους 
Νέα πτώση σημείωσε η δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου Em. Macron μέσα στον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε σήμερα (23/9) στο γαλλικό Τύπο.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ifop στην εφημερίδα Le Journal du Dimanche, μόλις το 29% των Γάλλων εμφανίζεται ικανοποιημένο από τις ενέργειες του Γάλου Προέδρου. πρόκειται για μείωση πέντε μονάδων από τον περασμένο μόλις μήνα και δέκα μονάδων σε σχέση με δύο μήνες πριν.
Η δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου εμφανίζεται χαμηλή στις περισσότερες δημοσκοπήσεις καθώς ο Γάλλος Πρόεδρος απέχει κατά πολύ από τη στήριξη που διέθετε τον περασμένο χρόνο. Όταν εξελέγη το 2017 με το 66,1% των ψήφων και ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων με σκοπό τον εκσυγχρονισμό της Γαλλίας πολλοί Γάλλοι πίστεψαν ότι ο νεαρός πρώην τραπεζίτης θα είχε μια μοναδική δυναμική καθώς είχε στο πλευρό τους νέους και τις γυναίκες.
Όμως σήμερα πολλοί ψηφοφόροι διάφορων τάξεων παραπονιούνται ότι οι πολιτικές του ωφελούν κυρίως τις εταιρείες και τους πλούσιους κατηγορώντας τον ότι δεν κατάφερε να κρατήσει τις απαιτούμενες ισορροπίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης